Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem utáljátok amikor sok...

Nem utáljátok amikor sok külföldi magyar ide jön és osztja az észt? Hogy lehetne ezeket kiszűrni?

Figyelt kérdés

Azt sem tudja mi van itthon, sőt már a szokási és az összes dolog is megváltozott körülötte. Egy nem változott, jó magyar módra csak osztja az észt.

(Amúgy én is anno amikor kint voltam (pár hónap után elkezdtem fórumozni) bele esetem ebbe a hibába (ugyan így). Csak azért írtam ezt le, hogy lásd nem irigy vagyok, és értem hogy egyedül érezheti magát. Csak jöjjön már rá mint én, max. egy hét alatt hogy csak árt!)

2011. aug. 28. 16:48
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

gondolkodni kéne, hogy azzal amit teszel, amit dolgozol annak milyen hatása lesz. hogy mit okoz másoknak. büszke valaki mert x összeget keres és veri a mellét hogy ott kint megbecsülik a munkáját. hagyjuk a becsületet, meg ezeket a szarságokat. azért fizetnek annyit, mert annyit ér ott a munkád. miért? nem máshol (pl Magyarországon) megszedik magukat azok a cégek akiknek te dolgozol.

mindenki hozzájárul ahhoz ami van. a pénz összeköt. azt hiszed az ott kint más világ? nincsen két világ, egy világ van. ha valaki gazdagabba zért gazdagabb mert a másik szegényebb, ahhoz hogy neked több legyen ahhoz mástól el kell venni. a pénz nem termelődik, a pénz a vérre, időre, elnyomásra, irányításra épül.

a nap 24 órájában bármit csinálsz, aközben fizetsz. hogy mit csinálsz, azt azok a cégek határozzák meg termékeik szolgáltatásaik agymosógépezetük által (mellynek részesei az államoknak nevezett törvényes és kultúrált keretek között működő maffiaszövetkezetek is). ezeknek dolgozol és adózol. légy büszke. kinek írtam? mindeninek.

2015. márc. 6. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!