Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szomszédom felmosóvödre...

A szomszédom felmosóvödre kint van az ajtaja elött. Szeretném megtréfálni. Van valakinek jó ötlete?

Figyelt kérdés
A tisztánlátás kedvéért: nem szeretjük őket.
2011. aug. 27. 18:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Már elnézést, de nem az volt a kérdés hogy erkölcsös-e amire készülök. Nem óhajtom leírni a köztünk lévő nézeteltérést mert nem egy oldal telne meg vele. Anélkül hogy mélyebben ismerne lek*rvázott, de nem csak így szemtől szembe hanem az édesanyámon keresztül ráadásul azt is csak üzenve. Ahol tud betart nekem. Szerintem egy vödrös csíny kevésbé megalázó és sértő mint minden alap nélkül véleményt formálni csakmert nem tetszik neki valami. Eddig az esetig semmi gond nem volt velük. Megjegyzem nem csak ez az egy dolog van, ez csak a számomra legsértőbb és legindokolatlanabb motívum az egész sztoriból.
2011. aug. 27. 19:47
 12/12 anonim ***** válasza:
73%

Lehet kapni olcsón a hipermarketekbe mindenféle színű ételfestéket. Vegyetek pár üvegcsével és öntsétek bele. Pl. legyen vérvörös:D Esetleg vehettek 10-20 dkg csirkebelsőséget és beleszórhatjátok. Bele egy csirkenyak, rajta fejjel, szerintem tuti frászt kapnának:D

Ha nagyon fokozni akarjátok csöpögtessetek szét gyertyaviaszt a vödör és az ajtó körül, hátha azt hiszik, hogy valami szekta feláldozott egy csirkét a NAGY VÖDÖR-nek:D

2011. aug. 27. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!