Mivel lehet valakit igazán megtréfálni?
Nem is igazán megtréfálni,hanem agyon *opatni.
Az illetőt már regisztráltam társ kereső oldalakon és hasonlók de ennél többet akarok...Mit tudtok ajánlani?
Tudom az e-mail címét,telefon számát,nevét,címét.
A legjobb az lenne ha valami fizetős szolgáltatásra tudnám regelni..Például találtam egy Amcsi oldalt,ahol ha meg adom a mobil számot akkor az hírleveleket küld az adott mobilra x összeget levonva..De az csak az USA-ban működik..Valami hasonlót tudtok ajánlani ami működik itthon is?Vagy bármit amivel tényleg meg lehet *opatni valakit?
Jah igen.Senki ne írjon ide azzal hogy ezt nem kellene vagy hasonlók..Az én dolgom mit,miért csinálok és hogy kit miért utálok.(ennyire)
Ja de várjál, akkor ne így kérdezd hogy megtréfálni!!
A haverjainkat tréfáljuk meg!
Írd azt: szívatni.
És igen, a Te dolgod, és mindenkinek van ilyen ember elhiheted.
Egy ismerősöm, férfi, sextelefon szolgáltatásra jegyezték be a számát, már 4 éve sokszor csörög emiatt a telefonja.
:-)))
De egyéb ötletem nincs, ez is egy tapasztalat...
Sex telefon?Ez jó ötlet xD
Ment a zöld kéz.
Első.Az egész szituációról nem tudsz semmit,ráadásul ki vetted a kérdésem a "hasznos válasz nélküli" kategóriából ezzel a kötekedő válaszoddal..Ment a moderátor.
Minden további válaszadót jeleztem a moderátoroknak..Nem vagyok kemény.csak ez az oldal lényege.
Valaki kérdez és pontozza a válaszokat hogy hasznos,vagy sem.Ha pedig valaki beszól az megy a moderátorokhoz.
Ennyi.
Sajna nekem csak az agresszívabb károkozás jut eszembe, a féltégla hajnalban be az ablakon, esetleg kocsiszélvédőn, vagy festékszóróval próbálkozni...
Olyan, ami nem jár rendőrségi eljárással az pl: melegtárskereső, pizzarendelések vagy egyéb szolgáltató kihívása, még jobb lenne hajnali órán, csak nem tom melyik szolgáltató jönne ki hajlani 3 kor... :D
Arra viszont mindenképpen figyelj, hogy a telefonszámod nehogy lejárasson, mert az úgy gáz...
Szia
Első vagyok, régi második!
Huh, köszi hogy engem megtartottál, kemény vagy, de igazad is van!
Szomszédommal beszéltem, hogy is van ez a telefonszámával, és mondta a számot a cégtől kapta, szóval örökölte. Szóval a szám előző tulajdonosát akarták szivatni nagy valószínűséggel, nem őt.
De hányszor van hogy ott vagyunk. És hívják sextelefonra éhes férfiak.
Csak tudjad, nem az a szivatás, hogy kik hívják, hanem hogy túl sokat csörög neki feleslegesen. Mert amikor férfi hangként beleszól, szinte mindig lecsapják a telefont, nem mernek érdeklődni, jó számot hívtak-e...
De ha nőszemélyes akarod használni, lehet másképp alakulna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!