Ha valaki más nevében regisztrál be egy, pl. társkereső, oldalon, akkor valahogy ki lehet deríteni, hogy hol tették ezt meg, kinek a gépéről, illetve ki akart megtréfálni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 09:57
1/6 legendavagyok01 válasza:
Hát ha egy netkávézóban, nyilvános gépről létrehozott citromail, stb. e-mail-t felhasználva csinálja valaki, akkor biztosan nem.
Saját előfizetéses gépről ki lehetne deríteni, ha odáig fajulna, hogy rendőrségi feljelentés lesz a dologból.
Más kérdés, hogy hatalmas tahóság ilyet csinálni.
2/6 A kérdező kommentje:
Valóban az, azért szeretném kideríteni, hogy ki tette ezt velem!
Köszi, és további szép napot!
2011. júl. 28. 10:08
3/6 legendavagyok01 válasza:
Ha nagy baj nem lett belőle, a társkereső oldallal vedd fel a kapcsolatot, és töröltesd a regisztrációt (vagy már megtetted). Mindig vannak bunkó emberek.
Ha komoly hátrányod származott belőle, tegyél feljelentést a rendőrségen.
Neked is szép napot!
4/6 anonim válasza:
Az én nevemben egy közösségi oldalon hoztak létre profilt, de nagy bajt okoztak vele. A párom nem hitte el, hogy nem én voltam, nem vágyok semmiféle szado-mazóra. Nagyon nehéz volt töröltetni. Nem tudom, melyik hülye haver szórakozott.
5/6 anonim válasza:
Én egyszer csináltam az eredetihez egy kamu profilt is. Arra használtam, hogy az ismerőseim (lányok) képét nézzem. Így nem jöttek rá, hogy én voltam.
6/6 anonim válasza:
Ha mobilnetet használt, akkor nehéz lesz megtalálni, mert az IP cím változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!