Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kivel barátkoznál szívesebben,...

Kivel barátkoznál szívesebben, és miért?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiság...:)

Adott két ember, az egyik az egy diplomás, intelligens, szépen beszélő, nem putriból jött cigány. A másik pedig egy alkoholista, idegbeteg, verekedős, tanulatlan, 6 osztályt végzett hungarista.

És ne kövezzetek meg, tudom, hogy nem minden hungarista ilyen, és tudom azt is hogy kevés ilyen cigány van. Csak a kérdésre koncentráljatok. Hajrá!:)

2011. aug. 27. 16:28
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:59

ez jó

2011. aug. 27. 17:20
 22/36 anonim ***** válasza:
87%

Aki utálja a cigányokat és azt mondja magáról, hogy keresztény, az semmit nem tud a kereszténységről.

Aki meg a zsidókat utálja és kereszténynek hiszi magát, az már tényleg nem semmi, mert Jézus is zsidó volt, amíg emberként járt a Földön.

2011. aug. 27. 17:27
 23/36 WorfHadnagy ***** válasza:
A harmadik, közepes intelligenciájú, de jófej Trekkerrel. :-P
2011. aug. 27. 17:43
 24/36 anonim ***** válasza:
46%

"Jézus is zsidó"

Jézus zsidó származású, de zsidó gondolkodásmód-ellenes volt. Tehát szellemileg zsidóellenes volt, hiszen a kereszténység pont a zsidó gyűlölet, kapzsiság és ármány ellen jött létre. Keresztre is feszíttették szegényt.

2011. aug. 27. 18:05
 25/36 anonim ***** válasza:
10%
Természetesen egyikkel sem. De most két irreális dolgot írtál. Csak elvétve létezik intelligens cigány, ahogy tanulatlan hungarista is.
2011. aug. 27. 18:12
 26/36 anonim ***** válasza:
40%

"Akkor inkább tanult cigánnyal. A hungaristákat nem csípem.:)"

Nem? És hány hungarista lopta már el a biciklid?

2011. aug. 27. 18:13
 27/36 anonim ***** válasza:
6%

"Én is a cigányt, van 2-3 jó módú cigány haverom, és a hungaristákat nem csak hogy nem szeretem, de még utálom is őket, de nagyon."

Akkor mért nem költözöl külhonba? Természetes, hogy Magyarországon hungaristák vannak, nem Indiaisták.

2011. aug. 27. 18:15
 28/36 anonim ***** válasza:
6%

"Egyértelműen az első, de egy koszos cigánygyereknek is szívesebben lennék a barátja, mint egy hungaristának."

Hát akkor bizony te egy korcs vagy. :)

2011. aug. 27. 18:17
 29/36 anonim ***** válasza:
0%

"Egyébként a hungaristák mivel is tesznek többet a hazáért, mint egy átlagember ?:)"

Sokkal.

2011. aug. 27. 18:19
 30/36 anonim válasza:

"És hány hungarista lopta már el a biciklid?"

nekem eddig egy.

nem te voltál az, Királyhekker?

2011. aug. 27. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!