Kivel barátkoznál szívesebben, és miért?
Csak kíváncsiság...:)
Adott két ember, az egyik az egy diplomás, intelligens, szépen beszélő, nem putriból jött cigány. A másik pedig egy alkoholista, idegbeteg, verekedős, tanulatlan, 6 osztályt végzett hungarista.
És ne kövezzetek meg, tudom, hogy nem minden hungarista ilyen, és tudom azt is hogy kevés ilyen cigány van. Csak a kérdésre koncentráljatok. Hajrá!:)
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:59
ez jó
Aki utálja a cigányokat és azt mondja magáról, hogy keresztény, az semmit nem tud a kereszténységről.
Aki meg a zsidókat utálja és kereszténynek hiszi magát, az már tényleg nem semmi, mert Jézus is zsidó volt, amíg emberként járt a Földön.
"Jézus is zsidó"
Jézus zsidó származású, de zsidó gondolkodásmód-ellenes volt. Tehát szellemileg zsidóellenes volt, hiszen a kereszténység pont a zsidó gyűlölet, kapzsiság és ármány ellen jött létre. Keresztre is feszíttették szegényt.
"Akkor inkább tanult cigánnyal. A hungaristákat nem csípem.:)"
Nem? És hány hungarista lopta már el a biciklid?
"Én is a cigányt, van 2-3 jó módú cigány haverom, és a hungaristákat nem csak hogy nem szeretem, de még utálom is őket, de nagyon."
Akkor mért nem költözöl külhonba? Természetes, hogy Magyarországon hungaristák vannak, nem Indiaisták.
"Egyértelműen az első, de egy koszos cigánygyereknek is szívesebben lennék a barátja, mint egy hungaristának."
Hát akkor bizony te egy korcs vagy. :)
"Egyébként a hungaristák mivel is tesznek többet a hazáért, mint egy átlagember ?:)"
Sokkal.
"És hány hungarista lopta már el a biciklid?"
nekem eddig egy.
nem te voltál az, Királyhekker?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!