Kivel barátkoznál szívesebben, és miért?
Csak kíváncsiság...:)
Adott két ember, az egyik az egy diplomás, intelligens, szépen beszélő, nem putriból jött cigány. A másik pedig egy alkoholista, idegbeteg, verekedős, tanulatlan, 6 osztályt végzett hungarista.
És ne kövezzetek meg, tudom, hogy nem minden hungarista ilyen, és tudom azt is hogy kevés ilyen cigány van. Csak a kérdésre koncentráljatok. Hajrá!:)
"Egyértelműen az első, de egy koszos cigánygyereknek is szívesebben lennék a barátja, mint egy hungaristának."
Gratulálok. Gondolom, azért utálod a hungaristákat, mert azok általánosítanak folyton, és azt mondják minden cigány bűnöző, csaló, segélyeken élő stb. De hoppá, erre te azt mondtad, hogy egyik hungarista sem tesz semmit a hazáért, csak balhéznak, gyűlölködnek stb. Te is általánosítasz ezzel, és semmivel sem vagy különb így.
"Ezaz támadjatok egymásnak...:D Nem is számítottam másra:D"
Szánalmas vagy.
"De hoppá, erre te azt mondtad, hogy egyik hungarista sem tesz semmit a hazáért, csak balhéznak, gyűlölködnek stb. Te is általánosítasz ezzel, és semmivel sem vagy különb így."
Ezt mégis hol mondtam abban, hogy valaki másnak szívesebben lennék barátja? xD
--------
A kereszténység nem egyenlő a katolikus VALLÁSSAL!
"A szélsőjobbos srácok védik kicsiny Hungáriát
Az idegen népeket irtanák csak..ki merre mit lát
Én nem lengetek a kezemben árpád-házi zászlót
Nem tüntetek a semmiért, csak ártatlan pár szót
Mondok, csak így baromira lazán...
Nem kell nagy magyarnak lennem, hogy szeressem a hazám.
Pedig szeretem így is, nem is szerethetném jobban
Vagy írjam minden sorban, hogy a szívem érte dobban?
Egy f***t! pedig én ki tudnám mondani
Nem úgy mint ti! a címert csak a pólótokon hordani"
Amen!
Az elsővel
A másodikkal biztos nem. (egyébként az nem is hungarista, hanem anglomán odinista bőrfejű, aki semmivel sem jobb, mint a cigányok)
"Ezaz támadjatok egymásnak...:D Nem is számítottam másra:D"
akkor a f@sznak teszel fel provokatív és rosszul fogalmazott kérdéseket?
f@sz!
" bár a kereszténységet és a konnacionalizmust nem vallom teljes szívemből,"
akkor nem lehetsz igazi hungarista!
Jajj, miért kell mindig ennyire kisarkítani bármit is? Áhh...
Egyébként nem tudom, az, hogy kivel barátkozom, nem attól függ, hogy diplomás-e, vagy alkesz. Más tulajdonságoktól. Cigányokkal vannak valamilyen fenntartásaim, tudniilik elég veszélyes néha errefelé a környék... De vannak normálisak is, ismerek egy normális családot. Úgy nagyjából. De nem vagyunk puszipajtások, és nem is leszünk.
Mindegy, nem tudok kilyukadni arra amit akarnék írni, szóval leírom kereken. :D Hülyeség amit kérdezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!