Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kivel barátkoznál szívesebben,...

Kivel barátkoznál szívesebben, és miért?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiság...:)

Adott két ember, az egyik az egy diplomás, intelligens, szépen beszélő, nem putriból jött cigány. A másik pedig egy alkoholista, idegbeteg, verekedős, tanulatlan, 6 osztályt végzett hungarista.

És ne kövezzetek meg, tudom, hogy nem minden hungarista ilyen, és tudom azt is hogy kevés ilyen cigány van. Csak a kérdésre koncentráljatok. Hajrá!:)

2011. aug. 27. 16:28
1 2 3 4
 11/36 Ucsiha Madara ***** válasza:

"Egyértelműen az első, de egy koszos cigánygyereknek is szívesebben lennék a barátja, mint egy hungaristának."

Gratulálok. Gondolom, azért utálod a hungaristákat, mert azok általánosítanak folyton, és azt mondják minden cigány bűnöző, csaló, segélyeken élő stb. De hoppá, erre te azt mondtad, hogy egyik hungarista sem tesz semmit a hazáért, csak balhéznak, gyűlölködnek stb. Te is általánosítasz ezzel, és semmivel sem vagy különb így.

2011. aug. 27. 16:52
 12/36 anonim ***** válasza:
24%

"Ezaz támadjatok egymásnak...:D Nem is számítottam másra:D"

Szánalmas vagy.

2011. aug. 27. 16:53
 13/36 anonim ***** válasza:

"De hoppá, erre te azt mondtad, hogy egyik hungarista sem tesz semmit a hazáért, csak balhéznak, gyűlölködnek stb. Te is általánosítasz ezzel, és semmivel sem vagy különb így."

Ezt mégis hol mondtam abban, hogy valaki másnak szívesebben lennék barátja? xD

--------

A kereszténység nem egyenlő a katolikus VALLÁSSAL!

2011. aug. 27. 16:56
 14/36 anonim ***** válasza:
Ja..Hát tőlem messze áll a nagymagyarkodás, hungarizmus stb., de én is szoktam segélyekenélőzni, és szidni őket, ha úgy viselkednek. De a normálisan viselkedő, dolgozó cigányokkal nincs bajom. Egyébként a hungaristák mivel is tesznek többet a hazáért, mint egy átlagember ?:)
2011. aug. 27. 16:57
 15/36 anonim ***** válasza:
44%

"A szélsőjobbos srácok védik kicsiny Hungáriát

Az idegen népeket irtanák csak..ki merre mit lát

Én nem lengetek a kezemben árpád-házi zászlót

Nem tüntetek a semmiért, csak ártatlan pár szót

Mondok, csak így baromira lazán...

Nem kell nagy magyarnak lennem, hogy szeressem a hazám.

Pedig szeretem így is, nem is szerethetném jobban

Vagy írjam minden sorban, hogy a szívem érte dobban?

Egy f***t! pedig én ki tudnám mondani

Nem úgy mint ti! a címert csak a pólótokon hordani"

Amen!

2011. aug. 27. 16:59
 16/36 anonim ***** válasza:
88%
én megmondom őszintén egyikkel se, hogy a kérdésre válaszoljak. a cigány cigány marad, még ha kikupálódik is. a vér, az vér. az alkoholistákat meg alapból gyűlölöm. bezárult a kör. maradok barát nélkül.
2011. aug. 27. 17:03
 17/36 anonim válasza:

Az elsővel

A másodikkal biztos nem. (egyébként az nem is hungarista, hanem anglomán odinista bőrfejű, aki semmivel sem jobb, mint a cigányok)

2011. aug. 27. 17:17
 18/36 anonim válasza:

"Ezaz támadjatok egymásnak...:D Nem is számítottam másra:D"

akkor a f@sznak teszel fel provokatív és rosszul fogalmazott kérdéseket?

f@sz!

2011. aug. 27. 17:18
 19/36 anonim válasza:

" bár a kereszténységet és a konnacionalizmust nem vallom teljes szívemből,"

akkor nem lehetsz igazi hungarista!

2011. aug. 27. 17:19
 20/36 anonim ***** válasza:

Jajj, miért kell mindig ennyire kisarkítani bármit is? Áhh...

Egyébként nem tudom, az, hogy kivel barátkozom, nem attól függ, hogy diplomás-e, vagy alkesz. Más tulajdonságoktól. Cigányokkal vannak valamilyen fenntartásaim, tudniilik elég veszélyes néha errefelé a környék... De vannak normálisak is, ismerek egy normális családot. Úgy nagyjából. De nem vagyunk puszipajtások, és nem is leszünk.

Mindegy, nem tudok kilyukadni arra amit akarnék írni, szóval leírom kereken. :D Hülyeség amit kérdezel.

2011. aug. 27. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!