Kivel barátkoznál szívesebben, és miért?
Csak kíváncsiság...:)
Adott két ember, az egyik az egy diplomás, intelligens, szépen beszélő, nem putriból jött cigány. A másik pedig egy alkoholista, idegbeteg, verekedős, tanulatlan, 6 osztályt végzett hungarista.
És ne kövezzetek meg, tudom, hogy nem minden hungarista ilyen, és tudom azt is hogy kevés ilyen cigány van. Csak a kérdésre koncentráljatok. Hajrá!:)
Én ismerek valódi hungaristákat, akik tagjai az egyik mozgalomnak és az eszme szerint élnek és most nagyon letámadnának téged a fentebbi kijelentésedért, mivel szerintük igaz hungarista ember nem lehet alkoholista, idegbeteg, verekedős és bunkó. Kitiltják maguk közül, ha nagymagyarkodik, volt már rá nem egy példa.
Előbb tájékozódj a hungarizmusról.
Egyébként a cigánnyal valószínűleg jobban megérteném magam.
"Egyébként a kérdező sztem a nagy-magyarországos pólóban bohóckodó emberekre gondolt."
Őket én sem csípem pedig én is hungaristának vallom magam, bár a kereszténységet és a konnacionalizmust nem vallom teljes szívemből, mivel előbbit tisztelem és az erkölcsei szerint élek, ugyanakkor a formalitásai (templomba járni a sok pletykálkodó öregasszony közé, oltáriszentség, gyónás, stb...) nem nagyon érintenek. A konnacionalizmussal pedig az a probléma, hogy pont nekünk nem kellene vallanunk, mivel a trianoni esetből megtanulhattuk volna, hogy nem jó nekünk, ha kisebbségben vagyunk a saját hazánkban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!