II. vagy V. kerületet választanád szívesebben (Bp. )?
Figyelt kérdés
Meg is indokolnád,hogy miért,légyszi?2011. aug. 24. 18:01
1/9 anonim válasza:
Ezek közül az 5.-et. Mivel ha már így is, úgy is lakásban fogok lakni, akkor legalább legyek benn a város szívében. Kijjebb csak akkor költöznék, ha kertes házba tudnék.
2/9 anonim válasza:
II. kerület egyértelműen, ott van családi házas övezet, és sok-sok zöld, friss levegő.
Az ötkerben csak dugó, hegyén-hátán emberek, házak, büdös levegő....
3/9 anonim válasza:
csatlakozom a 2. válaszadóhoz! II. ker.!
4/9 anonim válasza:
2. kerület gyerekkorom óta az álmom, családi ház, távol legyen a szomszéd.
Bár ez elég nehéz, rengeteg társasház épült, hul.ye szomszédokkal.
Az 5. ker. borzalom, büdös, poros belváros, parkolás lehetetlen még annak is aki ott él.
5/9 anonim válasza:
Ha pezsgőbb életre vágysz, akkor az ötödiket, ha nyugalomra és jó levegőre vágysz, akkor a másodikat.
6/9 anonim válasza:
mit értesz "pezsgőbb élet" alatt?
7/9 anonim válasza:
Ötker. Rendezett, nyüzsgő, kozmopolita.
8/9 anonim válasza:
II. kerület, laktam mindkettőben, nekem a zöld jobban bejön
9/9 anonim válasza:
18:41-nek: pezsgőbb élet alatt azt értem, hogy a belvárosban mindig vannak műemlékek, rendezvények, esti szórakozóhelyek, több külföldi megfordul, míg a II. kerületben mindezért többet kell utazni. Van, aki nem bírja a nyüzsgést, viszont van, aki nem bírja a csendet és a nyugalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!