Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek a magyar vagy a...

Szerintetek a magyar vagy a roma lányok erősebbek, keményebbek?

Figyelt kérdés
Az egy dolog, hogy a romák agresszívebbek meg hangosabbak. Meg előbb odacsapnak, ha úgy alakul. :S

2011. aug. 27. 10:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
28%

Egy lány/nő szép, okos, magával ragadó, jó anya és hasonló legyen, ne kemény és erős.

Nem harcikutya..

2011. dec. 13. 19:17
 22/24 anonim ***** válasza:
41%

Hány ilyen kérdést fogsz még feltenni? Ez már vagy az ötödik olyan kérdés, hogy "miért olyan erősek a cigány lányok" "miért tudnak olyan jól verekedni a cigány lányok". stb.

JÓL TUDNAK VEREKEDNI, MERT CIGÁNYOK, A VÉRÜKBEN VAN, MÁS A FIZIKAI FELÉPÍTÉSÜK ÉS TÖBB AGRESSZIÓVAL KÖRÜLVÉVE NŐNEK FEL.

Megválaszoltam? Ugye nem fogod még egyszer feltenni?

2012. márc. 31. 11:20
 23/24 anonim ***** válasza:
79%

Apósomnak egyszer mondtam, hogy szedje össze a kapát,ásót,ne hagyja kint (mert cigányok a szomszédok) a kertben, erre elkezdett kiabálni a szomszédság felé, hogy "Ugyan már! Ezek nem lopnak ásót,azzal dolgozni kell!" :D

Hugomat befenyített egy nála egy fejjel alacsonyabb cigó csitri az általánosban, hogy adja oda neki a nadrág övét,mert különben hívja a csordát. Hugom mikor hazaért és elmesélte mondtam neki, hogy ne pánikoljon be,e gyszerűen csak azt mondja neki, hogy : Mi van? Egyedül nem mersz csinálni semmit?

Hugom nem egy agresszív típus,de ha oda fajult volnaa dolog biztos úgy hókon baszta volna, hogy az is meghülyült volna,akinek elmeséli a cigóka.

A műveletlen ember agresszíóval,a művelt komunikációval oldja meg a problémákat.

2012. márc. 31. 14:21
 24/24 A kérdező kommentje:
Lopnak azok ásót is, azzal verekszenek ,meg eladják a méhbe.
2012. márc. 31. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!