Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Roma lány magyar srác kapcsola...

Roma lány magyar srác kapcsolatáról mi a véleményetek? Magyar srác vagyok.

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 20:04
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
79%

hát.

a véleményen h vigyázz.nagy a család biztos.ha valami rosszat teszel a kisjánnyal akkor kicsinálnak.egyébként elég gáz.miért nem inkább magyar lánnyal jársz

2010. febr. 27. 20:07
 2/27 anonim válasza:
27%
már megint kezded?egyszer már megkérdezted!
2010. febr. 27. 20:08
 3/27 anonim ***** válasza:
83%

Én nem mennék bele biztos

az eltérő kultúra és neveltetés miatt meg a

Magyar lányok jobban tetszenek

2010. febr. 27. 20:11
 4/27 anonim válasza:
25%
takarodj már innen!!!
2010. febr. 27. 20:11
 5/27 anonim ***** válasza:
8%
kérdezte már? linketXD
2010. febr. 27. 20:14
 6/27 anonim ***** válasza:
És a Kubai-roma fiú,magyar lány párosítással mi a helyzet?Van egy ilyen pár a környezetemben és sokan támadják őket,szerintem pedig helyesek együtt.Még úgy is,hogy a lány 9 évvel idősebb.
2010. febr. 27. 20:15
 7/27 anonim ***** válasza:
89%

ha szereted ne érdekeljen más véleménye!

hajrá! Légy boldog!

2010. febr. 27. 20:48
 8/27 anonim ***** válasza:

KÉRDEZŐ!!!

Mielőtt ez a kérdés is eldurvulna úgy, mint a másik, légyszíves NAGYON GYORSAN tisztázd a helyzetet: ABSZOLÚT BIZTOS vagy benne, hogy RENDES a lány is meg a családja is? Nincs a leghalványabb kétség se?

Ha igen, akkor hajrá, de csak óvatosan azért akkor is, a rokonság mindenképp kiterjedt lehet, azt sem árt alaposabban felderíteni, mielőtt jobban belegabalyodsz.

De ha bármi gyanú van, hogy esetleg nem teljesen tiszta a dolog, inkább mentsd a bőröd, amíg tudod.

2010. febr. 27. 21:04
 9/27 A kérdező kommentje:
Nem járok roma csajjal és nem én írtam hasonló kérdést. Akinek nem tetszik valami ne írjon.
2010. febr. 27. 22:29
 10/27 A kérdező kommentje:
Mit tisztázzak, mi ez az ellenséges légkör? Nem járok roma csajjal, de nekem ők tetszenek, akinek nem tetszik valami az tartsa meg magának ne írkáljon hülyeségeket.
2010. febr. 27. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!