Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Roma lány magyar srác kapcsola...

Roma lány magyar srác kapcsolatáról mi a véleményetek? Magyar srác vagyok.

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 20:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ez a "többiek is ilyenek" elsőrendű "ok" arra, hogy véletlenül se igazítson magán az ember, csak úgy mondom :)
2010. márc. 3. 18:12
 22/27 anonim válasza:
a roma csajok balhésak!az enyém nagyon féltékeny volt de nagyon is szeretett!csak akkor nyugodott meg ha földig vertem pedig útálom az erőszakot,azután meg egyből sexelni akart.a sexétvágya az nagy volt naponta 3-4x is megkeféltem,nagyon perverz csaj volt.de nem volt pálya nálam ez verés úgyhogy leléptem tőle.
2010. márc. 5. 07:44
 23/27 anonim ***** válasza:
61%
ebbe mi a kérdés? miért számít mindenkinek annyira, hogy a másik roma, zsidó faszomtudja.. ?? ember=ember ennyi
2010. márc. 5. 14:05
 24/27 anonim ***** válasza:
Anyád helyébe már rég agyonvertelek volna.
2010. márc. 5. 20:28
 25/27 A kérdező kommentje:
A fenyegetéseket tartsd meg magadnak barátocskám, hasonló szépeket kívánok!
2010. márc. 5. 21:51
 26/27 anonim válasza:
Azt nem tudom ,hogy a magyar srácoknál hogy van,de a magyar lányoknál most ez a trend(i),ha roma gyerekkel járnak.
2010. márc. 5. 22:25
 27/27 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek egymást akkor nincs akadálya.. én is roma lány vagyok és majdnem jártam egy magyar fiúval .. akit azóta is szeretek .. csak a szülei nem engedik!! :(
2010. júl. 3. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!