Ajánlanátok nekem szép, magyar lány neveket?
Figyelt kérdés
Regényt írok, és most az egyszer elakadtam a névválasztásban. :D Egy 19 éves leányzónak kéne a név, aki gazdag, makacs, kissé forrófejű, hirtelen haragú, de önzetlen és segítőkész. Szerintetek milyen név illene egy ilyen lányhoz? :)2011. máj. 18. 18:02
2/7 anonim válasza:
Nekem az Evelin nev ugrott be a tulajdonsagok alapjan.
5/7 anonim válasza:
Regina, Anita, Liza, Dorka.. de szerintem mindenkinek mást jelent az a név amit te fent írtál, mindenki máshogy asszociál 1-1 névre.de nézz végig egy utónévkönyvet és írd ki ami tetszik!
6/7 A kérdező kommentje:
Végül is az Alexa mellett döntöttem, ami az Alexandra név becézésesként/rövidítéseként önállósult. Jelentése: harcra kész, az embereket oltalmazó. Pont illik a leányzó jelleméhez, szerepéhez, hiszen lesz benne pár rész, mikor harcolni fog, például az igazáért. :)
2011. máj. 18. 23:07
7/7 A kérdező kommentje:
És természetesen köszönöm a válaszokat. :)
2011. máj. 18. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!