Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek a magyar vagy a...

Szerintetek a magyar vagy a roma lányok erősebbek, keményebbek?

Figyelt kérdés
Az egy dolog, hogy a romák agresszívebbek meg hangosabbak. Meg előbb odacsapnak, ha úgy alakul. :S

2011. aug. 27. 10:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
69%

Első vagyok.

Ha olyannal áll össze egy cigány, aki jártas valamiféle harcművészetben, akkor esélye sincs. A cigányok ,,harctechnikája" nagyon primitív és tele van hibákkal. Pl.: a bordájukat egyáltalán nem védik, így oda mehet egy jól irányzott ütés vagy rúgás és máris vége, mert beszorul a levegője (mivel azt nem tudja, hogyha ütik, vagy ha ő üt, akkor ki kell fújni a levegőt, különben beszorulhat a levegő és vége). Most ezt nemtől függetlenül írtam, ez inkább a fiúkra jellemző. A nőstény cigányok még butábban ,,verekednek"...

2011. aug. 27. 11:41
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem "intelligensen" verekednek, hanem allati osztonnel.
2011. szept. 10. 11:55
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Primitívek, mint az emberszabású majmok, tehát lehet, hogy keményebbek, de ész nélkül verekednek. Nem mellesleg képtelenek bárminemű könyörületre, ha nem állítják le őket lelkiismeret furdalás nélkül gyilkolnak.
2011. szept. 10. 12:46
 14/24 anonim ***** válasza:
74%

Voltam szülészeten. A magyar nők viszonylag halkan szültek , a cigányok vernyákoltak üvöltöztek csapkodtak anyáztak.

Nem bírják a fájdalmat.

2011. szept. 10. 14:10
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem az hogy nem birjak a fajdalmat, hanem a csapkodas, uvoltes, karomkodas, atkozodas, benne van a kulturajukban.
2011. szept. 10. 14:20
 16/24 A kérdező kommentje:
Igazat adok annak aki azt írta, hogy nem ismernek irgalmat, könyörtelenül tudnak verekedni, pokoli erőket bevetve a cigány csajok...
2011. szept. 10. 16:55
 17/24 anonim ***** válasza:
Keményebbnek tűnnek, mert arra szocializálja őket a család, hogy egyetlen dologból: a nyers erőből értsenek. Közöttük, aki érvel, - különösen, aki békülékeny, megbocsátó - gyengének számít, esendőnek. Az ilyenre pedig azonnal rámozdul a falka: széttépik, szétcincálják. Ezért életveszélyes, ahogy a magyar politika a cigányt kezeli (értelemszerűen: nem a törvénytisztelő cigány emberekről van szó!): az arroganciájukat határozott és energikus eszközökkel azonnal le kellene törni, amint megnyilvánul.
2011. nov. 7. 15:45
 18/24 anonim ***** válasza:
41%

Nem erősebbek csak mindig a gyengébb lányokkal szállnak harcba,valahogy sose a domináns csajokkal verekednek.

Esetleg ez csak akkor fordul elő ha a cigány csaj jóval kövérebb a magyar domináns csajnál,és meg tudja félemlíteni,de ha egy súlycsoportban vannak a cigány csaj sose a domináns magyar csajjal kezd ki,mindig csak azokkal akiket amúgy az erősebb magyar csajok is elvernének,és ettől látszanak erősebbnek.

2011. nov. 21. 21:07
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Mivel szellemileg alacsonyabb szinten vannak, jobban is hasonlítanak az állatokhoz: megérzik, ha félsz tőlük.

Náluk az a menő, aki erős, határozott, akár brutális-ezt szeretik, vágyják és tisztelik.

Az, h agya nincs, nem számít, csak kajak legyen.

Én is azt mindom: rossz a szociálpolitika. Ezeket egyből és határozottan helyre kell tenni-ebből értenek ugyanis.

Bészélhetsz hozzájuk szépen,kiröhögnek, semmibe vesznek.

Nálunk is az iskolában, amelyik rögtön tele lett verve az első próbálkozásánál, tudta a helyét utána. Persze, jöttek a tesvírek is, ezt bele kell kalkulálni..

2011. dec. 2. 18:41
 20/24 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem a magyar csajoknál talán csak a szlovák csajok gyengébbek. A román, német,orosz és amerikai csajok szerintem átlagba mind erősebbek.
2011. dec. 13. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!