Szerintetek a magyar vagy a roma lányok erősebbek, keményebbek?
Első vagyok.
Ha olyannal áll össze egy cigány, aki jártas valamiféle harcművészetben, akkor esélye sincs. A cigányok ,,harctechnikája" nagyon primitív és tele van hibákkal. Pl.: a bordájukat egyáltalán nem védik, így oda mehet egy jól irányzott ütés vagy rúgás és máris vége, mert beszorul a levegője (mivel azt nem tudja, hogyha ütik, vagy ha ő üt, akkor ki kell fújni a levegőt, különben beszorulhat a levegő és vége). Most ezt nemtől függetlenül írtam, ez inkább a fiúkra jellemző. A nőstény cigányok még butábban ,,verekednek"...
Voltam szülészeten. A magyar nők viszonylag halkan szültek , a cigányok vernyákoltak üvöltöztek csapkodtak anyáztak.
Nem bírják a fájdalmat.
Nem erősebbek csak mindig a gyengébb lányokkal szállnak harcba,valahogy sose a domináns csajokkal verekednek.
Esetleg ez csak akkor fordul elő ha a cigány csaj jóval kövérebb a magyar domináns csajnál,és meg tudja félemlíteni,de ha egy súlycsoportban vannak a cigány csaj sose a domináns magyar csajjal kezd ki,mindig csak azokkal akiket amúgy az erősebb magyar csajok is elvernének,és ettől látszanak erősebbnek.
Mivel szellemileg alacsonyabb szinten vannak, jobban is hasonlítanak az állatokhoz: megérzik, ha félsz tőlük.
Náluk az a menő, aki erős, határozott, akár brutális-ezt szeretik, vágyják és tisztelik.
Az, h agya nincs, nem számít, csak kajak legyen.
Én is azt mindom: rossz a szociálpolitika. Ezeket egyből és határozottan helyre kell tenni-ebből értenek ugyanis.
Bészélhetsz hozzájuk szépen,kiröhögnek, semmibe vesznek.
Nálunk is az iskolában, amelyik rögtön tele lett verve az első próbálkozásánál, tudta a helyét utána. Persze, jöttek a tesvírek is, ezt bele kell kalkulálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!