Miért kell lepontozni valakit, mert megírja a saját véleményét, de mondjuk egyeseknek nem az a véleménye?
Egyszer jól lepontoztak, mert kíméletlenül és egyenesen leírtam a véleményem, ami egyeseknek nem tetszett.
Na, mondom, teszek egy próbát.
Utána csak kedveeket írtam és azt amit illetők hallani akartak. Úgy szaladgáltak fel a százalékaim, öröm volt nézni.
Utána meg újra egyenes ember lettem és saját véleményemet leírtam, erre megint pár %-ot zuhant.
Itt nem a pontozás a lényeg, hanem az emberi magatartás, viselkedés. Ha nem azt mondod, amit akar a másik hallani, akkor annyi neked. A való életben is sajnos!
Köszönöm a válaszokat!
Aki félreértett: A pontozás nem érdekel, csak innen látni, hogy alapvetően milyen is az ember! A való életben...
Nem vagyok bunkó...vagyis nem bunkó a stílusom, az viszont igaz, hogy könyörtelenül leírom a véleményem, bár tudom, hogy a kérdező a hülyeségét akarja megerősíteni! Na azt nem kapja meg tőlem.
Én például nagyon jól fogadom a kritikát, ha nem bunkón adják elő!
Én nem szoktam felesleges vagy buta kérdésekkel foglalkozni, de pár hete volt egy, ami mindkettő volt és pluszban még bunkó is, na, erre leírtam amit gondolok. Persze, egyből megsértődött és belekötött a szavaimba a már alapból felháborodott stílusú kérdező, pedig én tárgyilagosan írtam. Az ilyen mi a fenének tesz fel alapból olyan kérdést, amire nem túl egyetértő válaszokra fog számítani?
Na, mindegy, az emberek sokfélék, a Neten is, meg amúgy is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!