Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan vettetek először...

Hogyan vettetek először alkoholt, cigit? :D

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok, kisboltban-e, milyen dumával, stb. :D
2011. aug. 25. 20:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
hát ez aztán tényleg nagyon vicces kérdés kac kac. fogalmam sincs, nem emlékszem, bizonyára odamentem egy pulthoz és kértem olyan 16 évesen. cigit meg még soha nem vettem.
2011. aug. 25. 21:29
 12/16 ava87 ***** válasza:
100%

Hát már a fene se emlékszik rá, régen volt. Sokáig nem volt saját cigim, haveromtól kértem 1-1 szálat, na ő se volt akkor még nagy bagós, 1-2 naponta elsunnyogtunk cigizni, elszívtunk egy szálat, és ennyi. Fogalmam sincs, hogy mikor vettem először, csak azt tudom, hogy a benzinkútnál mindig adtak, meg a kisboltban is általában, ha nem volt bent senki más. 14 vagy 15 lehettem, már nem emlékszem.

Alkoholt először 15 évesen vettem, de nem boltban, hanem kocsmában ittam boroskólát. Amit amúgy utálok, nem lehetne rávenni, hogy megigyam azt az édes lónyálat. Akkor megittam, utána már inkább mást kértem. Szintén 15 körül lehettem. Nem kellett hozzá semmi duma, kértem és adták. Elvileg már akkor sem lehetett, de adtak. Legalább is néhány helyen.

Most 24 vagyok.

2011. aug. 25. 22:18
 13/16 ava87 ***** válasza:
Ja, érdekes amúgy, hogy 18 éves koromig elvétve kértek személyit. Azóta meg állandóan.
2011. aug. 25. 22:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Én 5 évesen vettem apumnak dohányt. Kisbolt, és hát nyilván odaadták. Egyrészt nem sok mindent tudtam volna vele kezdeni, meg tudták hogy apumnak kell. Amúgy 18 alatt semmit, és most is csak, ha szülinapra veszek rokonnak alkoholt vagy ilyesmi.
2011. aug. 25. 23:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Ja igen, és anyukám írt egy papírt, hogy mit kell vennem, mert mire a boltba értem elfelejtettem, és mindig a papírt mutattam :D

23:49 voltam

2011. aug. 25. 23:51
 16/16 anonim ***** válasza:

16 évesen. mondtam, hogy kérek egy doboz Marlborot. A piát pár hónappal később vettem, leemeltem a polcról és kifizettem. Jó az a hely, mert sosem ellenőriz a néni senkit, még ilyen 13 éveseket sem, és amúgy nagyon aranyos :)

19L

2011. aug. 26. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!