Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy meri ezt megtenni egy ember?

Hogy meri ezt megtenni egy ember?

Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 11:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb ne hagyd ott a ge-cis papírzsepit, akkor nem ír ilyeneket. Nekem ennyi jött le. Ha mást akartál írni, akkor tanulj meg foglmazni.
2011. aug. 25. 13:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Írd már le értelmesebben, hadd háborogjak egy kellemeset :)
2011. aug. 25. 15:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakoznék a többiekhez. Zavaros az egész írásod, a szöveg eleje köszönőviszonyban sincs a végével. Kérj már meg valakit, hogy pötyögje le normálisabban!
2011. aug. 25. 15:31
 14/16 A kérdező kommentje:

Azért írtam zavarosan, mert eléggé félhúzót. Megpróbálom újra!A *név* mind egy másik 13-17 fiú!

Egy alkoholista ember kiírása facebookon:

∙A PIACTÉRI VA.NDÁLOK:*név*,*név*,*név*,*név* MI MEG ÖNKORMÁNYZATI DOLGOZOK SZEDJÜK ÖSSZE A GE.CIS PAPIRZ.SEPIT A KOT ONT AZ ENERGIA ITALOS DOBOZOKAT MEG STB!!!!!!

(elismerem h az energia italos dobozokba a fiúk is benne vannak, de a többibe nem)

Az alkoholista a hozászolásokba meg sért egy felnőtt nőt aki pár hónapja vesztette el 14 éves fiát (ezt hozza fel), és tovább gyalázza a fiukat.

Egy hozzá szólás amivel egyet értek: Csak azt nem tudom,miért ezt az 5-6 gyereket hurcolja meg falu hosszat ez az elmebajos,mikor a faluban lévő 14-17 év közötti gyerekek,jóformán mind napi szinten megfordul a piactéren!!!!Tisztelet a kivételnek!De szerintem nem nagy bűn ez,igaz használhatnák a szemetest!Ez az egy bűnük van és ettől még nem a falu szégyenei!!!!Sajnos az meg a másik,hogy az ekkora gyerekek hol verődjenek össze kérdezem én??A KOCSMÁBAN??????

és megvádolja az egyik fiút, hogy kokainozik meg a piactéren se*el amikor legnagyobb bűne az hogy szemetel.

Az alkoholista önkormányzat elé akarja vinni az ügyet, van értelme?

Egy kép alá írta (amin az egyik fiú szerepel röhögve fekve): ezt írja az alkoholista:(anyukája neve) BÜSZKE A FIÁRA!!!!!!

2011. aug. 26. 07:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Na, ebből nekem kb. annyi jött le, hogy valami alkesz csóka igazságtalanul vádolt meg tizenéves srácokat (ill. elefántot csinált a bolhából) és az egyik (elhúnyt) fiú anyjára nézve sértő megjegyzéseket tett. Te is valami ilyesmit akartál kihozni az egészből, vagy én vagyok a hülye? Mondanám, hogy fuss neki harmadjára is, de nem hiszem, hogy lenne türelmed hozzá.:D
2011. aug. 26. 12:14
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, kedves kérdező, ha nem tudsz magyarul, semmi gond, írd le az anyanyelveden, valószínű érthetőbb lesz.
2011. aug. 26. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!