Ha lehetne, lecserélnéd az anyanyelved (a magyart) egy másik anyanyelvre?
Figyelt kérdés
Én szívesen beáldoznám egy angolért, olyan jó lenne ha minden gond nélkül profin beszélnék angolul... A magyar am sem ér sokat ma már...2011. aug. 24. 22:12
1/23 anonim válasza:
sose cserélném le
inkább bevállalnék 1-1 évet külföldön
2/23 anonim válasza:
spanyolra!!!!! :))
Esetleg spanyol-angolra :D (felemás szülőkkel, tudod)
3/23 anonim válasza:
Én lecserélném angolra, praktikusabb lenne. Vagy inkább németre, angolul még valamennyire tudok is, de a német...
4/23 anonim válasza:
Angolra, mert abszolút világnyelv.
5/23 anonim válasza:
én litvánra cserélném le vagy lettre vagy nem is tudom bolgárra végső esetben ukránra :))
6/23 anonim válasza:
elsőre rögtön arra gondoltam hogy még szép angolra lecserélném és tanulás nélkül bárkivel tudnék beszélni a világban.
de jobban belegondolva inkább maradok a magyarnál úgy sokkal jobban és szebben tudjuk kifejezni magunkat, az angolt meg majd megtanulom
7/23 anonim válasza:
Örömmel. Angolra, vagy norvégra.
8/23 anonim válasza:
De akkor hogy beszélnék az itthoniakkal?
9/23 anonim válasza:
ma 22:32
Sehogy, minel, tök hülye mind, nem látod az oldalon?
Értelmes eszmecsere megy mindenhol....
Győzike só való ide meg maunika so, az itt az értelmi szint.
10/23 anonim válasza:
Munkám révén sokat beszélek külföldiekkel (angolul, a magyarnak nem sok hasznát veszem benne), de soha nem cserélnék anyanyelvet. Magyarnak születtem, még akkor se cserélném le ha összesen csak egy kis falu beszélne magyarul a világon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!