A 21 század elején háttérbe szorul a hím jelleg?
én úgy látom hogy így a 21 század elején háttérbe szorul a hím jelleg?
én úgy látom hogy már nem divat erősnek. határozottnak, karakánnak, kemény fa*únak lenni, ennek már elment a divatja?? akkor kapsz muffot ha kis bu*isan álldogálsz ??? ja dejó meg*szhatlak ige persze aszt mennek nők és úgy élnek mint a férfiak ? ha megnézed egyre több is a nagy csontú cula nő és egyre több a kis vékony csontú nőies férfi??evolúcióban is megjelenik meg viselkedésben is a nők többet szívnak mint Sthol, többet isznak mint én, és lassan elverik a férfiakat. a férfiak meg butik eladók lesznek ezek komoly bajok!! szex és new york nézd meg aszt a filmet 5 nő vagy 4 elmer menni a férje nélkül nyaralni hát egy normális államban hol történhetett volna ilyen ?? át vágják bozót vágó késsel..hát az esküvő tervező k*csög az a menő most de ne tessék félre érteni.. én tisztelem a nőket.. ti eszt hogy látjátok ??
"Egyébként rokonaimnál voltam, és ott is jártam bulizni, szocializálódni stb. Szóval tapasztalat, amit beszélek, méghozzá ez az átlagos amerikai tapasztalat. Te soha a büdös életben nem voltál ott, jól sejtem? Csak a filmekből látod, mi van ott. Hát nem az van ott, megnyugtathatlak."
Igazad van, még nem jártam ott, de nem is akarok. Nem hiányzik, hogy egy nigger megkéseljen vagy hasonlók. És nem csak a filmekből vonok le hülye tanulságokat. Az MTV, a valóság showk, a sztárocskák részeg örjöngése példaképként való beállítása, a fogyasztói társadalom mindenek felett mégis honnan a p.csából származik? Talán Kelet-Afrikából?
Jó voltál a rokonaidnál. Nyilván egy nagyvárosban, tehát nem pattantatok kocsiba és szeltétek át az országot a 66-os út mentén, így nem láttad te sem az egész országot és a társadalmat, csak egy szűk közösséget. De egyből azt szűröd le, hogy ott minden fasza. Ennyi erővel, akkor te sem vagy jobb nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!