Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A 21 század elején háttérbe...

A 21 század elején háttérbe szorul a hím jelleg?

Figyelt kérdés

én úgy látom hogy így a 21 század elején háttérbe szorul a hím jelleg?

én úgy látom hogy már nem divat erősnek. határozottnak, karakánnak, kemény fa*únak lenni, ennek már elment a divatja?? akkor kapsz muffot ha kis bu*isan álldogálsz ??? ja dejó meg*szhatlak ige persze aszt mennek nők és úgy élnek mint a férfiak ? ha megnézed egyre több is a nagy csontú cula nő és egyre több a kis vékony csontú nőies férfi??evolúcióban is megjelenik meg viselkedésben is a nők többet szívnak mint Sthol, többet isznak mint én, és lassan elverik a férfiakat. a férfiak meg butik eladók lesznek ezek komoly bajok!! szex és new york nézd meg aszt a filmet 5 nő vagy 4 elmer menni a férje nélkül nyaralni hát egy normális államban hol történhetett volna ilyen ?? át vágják bozót vágó késsel..hát az esküvő tervező k*csög az a menő most de ne tessék félre érteni.. én tisztelem a nőket.. ti eszt hogy látjátok ??

2011. aug. 23. 19:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez egy szörnyű, divatnak csúfolt elfajzott, beteges jelenség.

Az alfahím jelzőt ráaggatják az ilyen kis 38 kilós, vasalthajú, kényes, b.zigyerekekre, melyeknek már a puszta látványa felidegesíti az embert. Az alfahím rohadtul nem ezt jelenti.

Ha pedig férfias vagy, a szó hagyományos értelmében, akkor egyből megkapod a bunkó, tahó jelzőket. És ez nagyon szomorú.

Az ilyen Szey és New York hulladékokat és a sok degenerált, bölcsességnek beállított baromságokat író női magazinokat pedig örökre be kéne tiltani.

Aztán még csodálkoznak, hogy miért fogy a lakosság.

2011. aug. 23. 19:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez nem divat kérdése. Valaki vagy erős és határozott, vagy nem. Ha határozott vagyok, nem tudok divatból nem az lenni, ha meg anyámasszonykatonája vagyok, akkor meg nem tudom eljátszani, hogy határozott vagyok.
2011. aug. 23. 19:34
 3/11 A kérdező kommentje:

az elsőnek teljes mértékbe igaza van én is így vagyok vele

és a másodiknak is igaza van

2011. aug. 23. 19:43
 4/11 anonim ***** válasza:

Mindkettő írása baromság. Ez a "stílus" kb. a 12-18 éves nőknél bejövős, afölött már a férfiasabbakat szeretik :)

Egyébként ne a filmekből tájékozódjunk Amerikáról, sokkal prűdebb ország mint mi :)

2011. aug. 23. 19:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Igazából nem olvastam végig a kérdésedet, úgyis sejtettem mi áll benne, tehetetlen, üres, buta gyűlölködés, na meg ugye a helyesírásod sem a legjobb, bár ez mindegy jelenleg. Engem ez szimplán nem érdekel. Én nem tartozom sem a "kemény faszú" sem a "bu.zis" kategóriába. Véleményem szerintem egyik sem jó. Legalábbis az én köreimben a nomrális embereket kedvelik. Nem kell felvenni egyik, úgymond jellegzetességet sem. Szerintem mind a kettő az intelligencia hiányát tükrözi.
2011. aug. 23. 19:57
 6/11 anonim ***** válasza:
én odavagyok ezekért az igazi férfiállatokért.. utálom a selyemmajmokat..de sajnos ez van..de hiszem hogy lesz akit szeretni fogok.
2011. aug. 23. 23:50
 7/11 anonim ***** válasza:

"Mindkettő írása baromság. Ez a "stílus" kb. a 12-18 éves nőknél bejövős, afölött már a férfiasabbakat szeretik :)

Egyébként ne a filmekből tájékozódjunk Amerikáról, sokkal prűdebb ország mint mi :)"

Mégis ki beszél itt filmekről? Nem csak a filmekben, hanem minden lehetséges módon ezt súlykolják az emberekbe. Amerika és a prűdség ugyan már. Mégis honnan indult, hogy példaképként állítják be a sok hülye idegbeteg, anorexiás, hisztis ribancot és a sok nyálas b.zi gyereket?

2011. aug. 24. 03:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, az amerikai filmekből :) De hidd el, a tengerentúlon még jobban elítélik ezeket a selyemfiúkat, mint itt. Tudom, mert több mint fél évet ott éltem. Ott sokak szigorúan megszabják, hogy házasság előtt nincs szex, és még egy csomó ilyen szabályt. Szóval amennyiben ilyen tájékozatlan amerikaigyűlölő f@sz vagy, akkor én be is fejeztem veled a vitát :)
2011. aug. 25. 14:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Ki írta, hogy amerika függő vagyok gyökér? Vagy neked ez jött le? Mégis hol éltél te félévig, valami elvont, degenerált szektában?
2011. aug. 26. 04:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem amerikafüggő, amerikai-gyűlölőt mondtam :) Egyébként rokonaimnál voltam, és ott is jártam bulizni, szocializálódni stb. Szóval tapasztalat, amit beszélek, méghozzá ez az átlagos amerikai tapasztalat. Te soha a büdös életben nem voltál ott, jól sejtem? Csak a filmekből látod, mi van ott. Hát nem az van ott, megnyugtathatlak.
2011. aug. 27. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!