A 21 század elején háttérbe szorul a hím jelleg?
én úgy látom hogy így a 21 század elején háttérbe szorul a hím jelleg?
én úgy látom hogy már nem divat erősnek. határozottnak, karakánnak, kemény fa*únak lenni, ennek már elment a divatja?? akkor kapsz muffot ha kis bu*isan álldogálsz ??? ja dejó meg*szhatlak ige persze aszt mennek nők és úgy élnek mint a férfiak ? ha megnézed egyre több is a nagy csontú cula nő és egyre több a kis vékony csontú nőies férfi??evolúcióban is megjelenik meg viselkedésben is a nők többet szívnak mint Sthol, többet isznak mint én, és lassan elverik a férfiakat. a férfiak meg butik eladók lesznek ezek komoly bajok!! szex és new york nézd meg aszt a filmet 5 nő vagy 4 elmer menni a férje nélkül nyaralni hát egy normális államban hol történhetett volna ilyen ?? át vágják bozót vágó késsel..hát az esküvő tervező k*csög az a menő most de ne tessék félre érteni.. én tisztelem a nőket.. ti eszt hogy látjátok ??
Sajnos ez egy szörnyű, divatnak csúfolt elfajzott, beteges jelenség.
Az alfahím jelzőt ráaggatják az ilyen kis 38 kilós, vasalthajú, kényes, b.zigyerekekre, melyeknek már a puszta látványa felidegesíti az embert. Az alfahím rohadtul nem ezt jelenti.
Ha pedig férfias vagy, a szó hagyományos értelmében, akkor egyből megkapod a bunkó, tahó jelzőket. És ez nagyon szomorú.
Az ilyen Szey és New York hulladékokat és a sok degenerált, bölcsességnek beállított baromságokat író női magazinokat pedig örökre be kéne tiltani.
Aztán még csodálkoznak, hogy miért fogy a lakosság.
az elsőnek teljes mértékbe igaza van én is így vagyok vele
és a másodiknak is igaza van
Mindkettő írása baromság. Ez a "stílus" kb. a 12-18 éves nőknél bejövős, afölött már a férfiasabbakat szeretik :)
Egyébként ne a filmekből tájékozódjunk Amerikáról, sokkal prűdebb ország mint mi :)
"Mindkettő írása baromság. Ez a "stílus" kb. a 12-18 éves nőknél bejövős, afölött már a férfiasabbakat szeretik :)
Egyébként ne a filmekből tájékozódjunk Amerikáról, sokkal prűdebb ország mint mi :)"
Mégis ki beszél itt filmekről? Nem csak a filmekben, hanem minden lehetséges módon ezt súlykolják az emberekbe. Amerika és a prűdség ugyan már. Mégis honnan indult, hogy példaképként állítják be a sok hülye idegbeteg, anorexiás, hisztis ribancot és a sok nyálas b.zi gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!