Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért szemetelnek ennyire a...

Miért szemetelnek ennyire a magyarok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 16:25
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Persze, mentalitás, f*snak a büntetéstől...
2011. aug. 24. 15:44
 22/30 A kérdező kommentje:
A boltokban udvariasabbak az eladók. Biztos ők is fosnak a büntetéstől :P
2011. aug. 24. 15:47
 23/30 anonim ***** válasza:
Mit udvariasabbak? Attól, hogy te véletlenül pont kifogtál egy kedvesebb eladót, már rögtön szemét dög az összes magyar? Azért az ilyen általánosításhoz sok ész kellhetett... Én Görögországban és Angliában voltam eddig. Görögországban még el is ment, de azért ott is volt egy olyan, aki szinte elküldte a turistákat, Angliában meg egy mosolyt vagy köszönést se lehetett kicsikarni belőlük.
2011. aug. 24. 18:26
 24/30 A kérdező kommentje:

"Mit udvariasabbak? Attól, hogy te véletlenül pont kifogtál egy kedvesebb eladót, már rögtön szemét dög az összes magyar? Azért az ilyen általánosításhoz sok ész kellhetett... Én Görögországban és Angliában voltam eddig. Görögországban még el is ment, de azért ott is volt egy olyan, aki szinte elküldte a turistákat, Angliában meg egy mosolyt vagy köszönést se lehetett kicsikarni belőlük."

Aha, most erre most én is írhatnám,h Angliában biztos pont olyanokat fogtál ki, akik pont nem köszöntek:) Szép öngól.Ja, ha elmegyek Bécs összes boltjába, és 99%uk kedves, akkor majd megengeded,h azt mondjam,h kedvesebbek, mint itt? Hol írtam olyat, h szemét minden magyar? Az egyik válaszomban le is írtam,h nem gondolom,h minden magyar ilyen lenne. Köszönöm, roppant elmés hozzászólást fogalmaztál meg.

2011. aug. 24. 18:48
 25/30 anonim ***** válasza:
Jajj, de okos vagy, egészen lenyűgöztél az unalmas közhelyeiddel. :) Miért lenne öngól? Én nem mondtam, hogy az angolok kevésbé udvariasak, csupán rámutattam, hogy ugyanennyi erővel olyat is kifoghattál volna, aki nem kedves.
2011. aug. 26. 15:24
 26/30 anonim ***** válasza:

Én se szemetelek, na bumm.

Gyerekként lehet valamit eldobtam, de hamar megneveltek szüleim és már 4-5 évesen én kaptam el a barátnőm, ha láttam, hogy valamit eldob.

Múltkor mellettem ült a villamoson egy 50 év körüli nő és kidobta a cukor papírját az ablakon. Ha lenne elég bátorságom, leordítottam volna a fejét.

2011. aug. 27. 09:17
 27/30 anonim ***** válasza:

Én sem szoktam szemetelni,engem nagyon irritál ha valaki szemetel!

Sok ismerősöm is szemetel,sokszor én szólom rá anyura,hogy ne dobja el a cigis dobozt!!

15/L

2011. nov. 22. 21:58
 28/30 anonim ***** válasza:
Itt senki sem szemetel, csak mindig más! Ilyenek vagyunk, jól érezzük magunkat ezen a szemét földön! Bocs, szemetes földön! Majd akkor lesz tisztaság szemétföldjén, ha minden szemetelőre, két szemétösszeszedő lesz kirendelve önkormányzatilag, segélyért!
2011. nov. 23. 16:48
 29/30 anonim ***** válasza:

Először azt olvastam: Miért szemetlenek a magyarok??

Mondom mivan??XD Utánna meg azt: Miért szemtelenek?!

Harmadik nekifutásból sikerült elolvasnom és válaszolnom :P

2011. nov. 23. 21:19
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem csak a magyarok. Én Londonban élek, és bizony szemetelnek a britek, a turisták, az indiaiak, a nigériaiak, a pakisztániak (bár ők még a legkevésbé), a románok, litvánok, lengyelek, a cigányok.

A miértre az a válasz, mert lusták elmenni a szemetesig. Mert lesz... nem érdekli őket, ha mocsokban is élnek. London némely külvárosa borzasztó.

2015. ápr. 19. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!