Miért szemetelnek ennyire a magyarok?
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 16:25
1/30 anonim válasza:
Én soha az életben nem dobtam el még egy rágópapírt sem pedig Magyar vagyok.
2/30 anonim válasza:
Sajnos nem tudom, de az embereket megváltoztatni, csak dózerrel lehet! Közben meg felháborodnak, micsoda mocskos rendetlen itt minden!
3/30 anonim válasza:
Magyar vagyok, és nem szoktam szemetelni. Ha nincs a közelben kuka, inkább elteszem a szemetem és kidobom amikor legközelebb találkozok egyel. Hogy te mért szemetelsz kérdező, azt meg nem tudom. Gondolom anyukád rosszul nevelt.
4/30 anonim válasza:
én se szemeteltem soha csak 1X 5 hónapja amikor eldobtam egy sörös dobozt éjjel(sehol 1 szemetes és és eléggé be voltam rúgva:s)
de annyira bűntudatom lett hogy másnap visszamentem és felszedtem kb 2zsák szeméttel együtt
5/30 anonim válasza:
Az igénytelenség miatt. Jól érzik magukat koszhegyben, lepukkant lakásokban, szeméthalom közepén.
6/30 anonim válasza:
Mert ez a világ központi szeméttelepe nem tudtad?O.o
egyébként shajt^^
7/30 anonim válasza:
Azokban az utcákban, ahol égig ér a szemét, a sz.r folyik az úton, és rohangálnak a patkányok, pont NEM magyarok laknak.
Mindenhol van szemét.
Te meg simán csak rasszista vagy.
8/30 anonim válasza:
Úgy látom, magyar-fóbiában szenvedsz.
Jártál már külföldön?
9/30 bitangbigtank válasza:
Bírom az ilyen magyar szidó kérdéseket
10/30 anonim válasza:
Úgy bírom az ilyen válaszokat. Senki még egy rágópapírt sem dobott el soha. Meg olyan bűntudat, hogy jaaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!