Mit csináljak, ha néhányan a nevem miatt cikiznek?
Figyelt kérdés
A vezetéknevemből adódóan elég sok nézeteltérésem adódik néhány emberrel. Oláh vagyok és nem cigány!
Állandóan emiatt piszkálnak és engem ez felettébb bosszant, mert ráadásul ez egy olyan dolog, amiről nem is tehetek.
Ilyen helyzetben hogyan viselkedhetnék, hogy ne legyek bunkó?
Ha lehet normális válaszokat!
2011. aug. 18. 19:35
11/12 anonim válasza:
itt csak egy kiadós verés segít :D vagy ha magasrol letojod amit mond, átnézel rajta és semmit nem szólsz rá csak a pofájába röhögsz:) ez idegesítené a legjobban és leálna. de nyugi a nyáron elfelejti úgyis :) nekem is ilyen volt a helyzet
12/12 anonim válasza:
Én ismerek valakit akinek egy ember beszólt a vezetékneve miatt. Szó nélkül pofán verte onnantól senkinek nem jutott eszébe beszólni miatta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!