Jogos volt a beszólásom az egyik nőnek? Azt mondta hogy ő mennyit add magára műkőröm stb És hogy igénytelenek azok akik nem tettnek műkörmöt.
17:41
Tudod pont az ilyen sekélyes nőket csalják meg. Rengeteg ilyet láttam, tipp-topp a nő, de egy ilyen beszólás mindent elárul róla. Nem mondok ilyet senkinek, elég primitív lehetett a nő, jól tetted.
Tuti igazatok van.Inkább maradnék amelett hogy nevetek a kommenteken:):):):)
Ui:már vagy 1000x megcsaltak azért beszélek így:):):):):)
17:41-nek
Megnézem hogy az a szép műkörmös nő mellett meddig marad ott a a férfi,aki esténként azt hallgatja hogy "nem főztem,nehogy letörjön a körmöm,nem takaritottam,nehogy letörjön",stb...
Saját szép körmöm van,festem is ha időm engedi,de nem ez az igényesség mércéje...legalábbis se nálam,se a páromnál
Tény szépen mutat, egy műköröm ami szépen ki van festve és tovább is tart mint sima körmön.
De nem mondanám igénytelennek azt sem akinek nincs.
Nekem volt párszor műkörmöm, de 1hónapnál tovább nem bírtam elviselni, akkori pasimnak nagyon tetszett.
Mostani párom meg még festeni sem hagyja. De azért igénytelen nem vagyok, mert nem festem a körmömet.
17:41
Melyik a szebb?
Egy zsíros tapadó törött hajú, agyonszolizott, dagadt, alacsony, narancsbőrös, rikítószínű ruhában amely kiemeli az idomtalan testét+ műkörömmel,
Vagy:
Hosszú dús ápolt hajú, magas, karcsú sportos, elegáns, ámde szép természetes hosszúkás körömmel.
Látod, hogy mit sem ér a műköröm???
Mellesleg minden ami mű az iszonyú közönséges!
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!