Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jogos volt a beszólásom az...

Jogos volt a beszólásom az egyik nőnek? Azt mondta hogy ő mennyit add magára műkőröm stb És hogy igénytelenek azok akik nem tettnek műkörmöt.

Figyelt kérdés
És így gúnyosan rám nézett mondom aki olyan munkát végez annak nincsen szüksége műkörömre.. És aki nem dolgozik annak megfelel a semmit tevésre. ( róla tudni kell hogy a férje nyakán ül, életébe dolgozott talán 1-2 évet ha nem kevesebbet..). És magára vette..elment. Rá is céloztam, még engem néz le.. Köszi a válaszokat! 25N
2011. aug. 18. 17:23
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, jól fizető állásom van, és nincsen családom:) Se férj se gyerek. Szóval nem aggódom!:)))
2011. aug. 18. 17:45
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
akinek nincs műkörme az igénytelen. nekem nincs műkörmöm, de fodrászhoz járok, jól öltözködöm, adok magamra. Na az a válaszoló meg ne mondjon már hülyeségeket aki célozgat, hogy valaki attól jó nő mert műkörme van.
2011. aug. 18. 17:48
 13/27 anonim ***** válasza:
92%

Én nem tudnék műkörmöt hordani, mert fordítóként egész nap gépelek!

Az egyik rokonom zenész, zongorista, ő sem tud műkörmöt hordani, mert akkor nem tud dolgozni.

Ennyit az igénytelenségről.

2011. aug. 18. 17:59
 14/27 anonim ***** válasza:
96%
Fodrász vagyok, van pár vendégem, aki jár műkörmöshöz, kozmetikushoz, meg hozzám, de tök büdös hajjal jönnek, mert hetente járnak hozzám, és közbe se ártana megmosni, vagy épp a melltartó pántjuk tök koszos, volt olyan is, aki tetves volt, és még csak észre se vette. Meg persze barátnők mesélnek egymásról, ki hányszor fürdik stb., pedig ha meglátnád őket nem is gondolnád. Az igényesség nem a műkörömnél kezdődik, az csak látvány.
2011. aug. 18. 17:59
 15/27 anonim ***** válasza:
93%

17:41-nek

Úristen, szerinted csak az az igényes, akinek van műkörme, a többieket megcsalja a férjük??? :D

Nekem sincs, egy laborban ez eléggé fura is lenne. Viszont ezerféle más módon tud valaki igényes lenni, szép smink, igényes ruhák...stb, nem csak a műköröm. És akkor még a belső értékeket nem is mondtam.

Ezen meglepődtem, elég felszínesnek tűnsz ez alapján. Na meg milyen férfi az, akinek a műköröm szempont? Egy csomó pasi utálja alapból.

2011. aug. 18. 18:01
 16/27 anonim ***** válasza:
92%

Te nagyon el vagy tévedve 17:41!

A fodrász, kozmetikus, egy kis edzés hozzá tartozik a szépségápoláshoz és az igényességhez, de műköröm nélkül is ápolt tud valaki lenni. Én még mű dolgot nem igazán láttam igényesen viselve(műköröm, szilikonpánt, póthaj, műszempillát is sokszor eltúlozzák). Az az igényesség, ha a saját körmödet szépen ápolod és francia manikűrrel nagyon is szép.

Tudod, aki krvának maszkírozza magát, az csak arra a célra is kell valakinek, mint egy igazi. Az ilyenekre senki nem féltékeny. Lehet, hogy te pasid ezt csinálja másokkal, de például az én páromat teljesen hidegen hagyják a túlságosan is "ápolt" nők.

2011. aug. 18. 18:15
 17/27 anonim ***** válasza:
72%

Aki azt hiszi, hogy a műkörömviselés az igényesség mércéje, az egy szakadt, utolsó proli, aki ezzel kompenzál. Tapasztalat.

25 N

2011. aug. 18. 18:51
 18/27 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező,igazad volt teljes mértékben.

Egyébként pedig az igazi köröm is lehet nagyon szép,nem kell ahhoz műköröm.

2011. aug. 18. 19:04
 19/27 anonim ***** válasza:
92%

Jól tetted :)

Én nem is bírtam ki volna ennyivel magamat ismerve..

2011. aug. 18. 19:48
 20/27 anonim ***** válasza:
94%

17:41

Gondolod hogy a pasikat érdekli a műköröm? Rohadtul nem! Azt a nők csak saját maguknak rakatják fel, meg persze biztos sokan a pasiknak is, de a férfiak ezzel nem nagyon foglalkoznak. A pasik az arcodat nézik, seggedet, melledet és lehet akármilyen szipi-szupi a körmöcskéd ha ocsmány fejed van. Egy jól ápolt köröm is lehet szép még szebb is mint a műköröm.

2011. aug. 18. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!