Milyenek az oroszok?

Figyelt kérdés
kommunistázás nem kell:)
2009. ápr. 14. 11:08
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
100%
volt igazi orosz barátom,valami eszméletlenül helyesek szerintem!Megvan a tipikus arcformájuk,ami imádnivaló és nagyon agresszívak!De végül is kinek kell puhány barát?
2011. ápr. 14. 19:50
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Jaj most kedvem lett egy orosz pasihoz :D ezek alapján.
2011. júl. 7. 05:25
 33/34 anonim ***** válasza:
71%

Nekem elég vegyesek a tapasztalataim velük kapcsolatban.

Első körben a recepciósunk Londonban is orosz volt,magyar férjjel és nagyon örült nekünk.Velünk nagyon kedves volt és imádott.

Nyári munkám során kifogtam egy orosz csoportot,akik normálisak voltak,sokat kérdezgettek-információs pultnál voltam-.

Sok utazás alkalmával botlottam oroszokba és volt köztük józanon is iszákos német fiatalokat megszégyenítő bunkók.

2013. nov. 7. 17:32
 34/34 anonim válasza:
100%

Voltam kint 2 hónapot egy gyerektáborban,mint önkéntes,úgyhogy a fiatal generációról van tapasztalatom inkább. Elképzelhető,hogy a következő jellemvonások azért ilyen markánsak mert nyár volt és végre barátokkal lehettek szülők nélkül,szabadabbnak érezhették magukat. Szóval, életvidámak,energikusak,kedvesek és érdeklődők. Angolul csak kevesen beszéltek,de ez volt a legkevesebb akadály. A csecsenek alapjáraton is nagyon őrültek. Pl.Egy buszon utaztam éppen,amikor egy csecsen férfi leszólított és kevés orosz tudásommal is,de értettem amit akar. Hát nem a kezemet akarta megkérni az út végén?? Mostanra akár kecske pásztor is lehetnék valahol a Kaukázusban,de sajnos nemet kellett mondanom :P

Tov@bbá a fehérorosz host family-ről: olyan ellátásban volt részem,hogy nagyon hálás vagyok érte nekik. (Pedig egy rubelt nem kaptak azért,hogy eltöltöttem náluk 2 hetet.teljesen átlagos szinten élnek 2 gyerekkel)

Moszkvában az emberek közömbösnek tűntek,nem mosolyognak. Viszont itt is emberemre akadtam: a kis bőröndömet cipeltem volna fel a metróból,amikor egy srác odajött hozzám,hogy segíthet-e? Hogy a viharba ne?:D

Összességében: semmi rosszat nem tudnék mondani róluk. Jófejek,viszont kezdetben hidegek lesznek,de úgyis megmelegszenek a vodkával/pezsgővel/csat-csattal :)

2016. júl. 24. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!