Milyenek az oroszok?
Figyelt kérdés
kommunistázás nem kell:)2009. ápr. 14. 11:08
21/34 anonim válasza:
Jah, most olvasom, hogy 14 éves vagy. Van mit tanulnod picim, mert sok mindent nem tudsz! Például azt, hogy az országok nevét nagy betűvel szokták írni!
(bár én sem írok tökéletesen, de azért megállja a helyét!)
22/34 anonim válasza:
Most olvasom, hogy 14 éves vagy. Van mit tanulnod picim, mert sok mindent nem tudsz! Például azt, hogy az országok nevét nagy betűvel szokták írni!
(bár én sem írok tökéletesen, de azért megállja a helyét!)
23/34 anonim válasza:
Szerintem az oroszok nagy hülyék...De kemények az az 1 biztos.Meg a hülyeséghez hozzátartozik hogy örök optimisták és ez tök jó:D Szeretnek bulizni meg minden csak páran túlzásba viszika vodkázást :D
24/34 anonim válasza:
Nekem nincs valami jó véleményem az oroszokról... szerintem bunkók és primitívek is.
25/34 anonim válasza:
Én 14 éves orosz vagyok és hááát néha eléggé bunkó és agresszív szoktam lenni másokkal.Ezért nagyon nem is mernek velem beszélni az iskolában.Ha valaki beszól én egyből nekiindulok és jól pofán verem.Azóta senki sem beszél velem!
26/34 anonim válasza:
Jól teszed kb engem is leírtál :D
27/34 anonim válasza:
Az én férjem orosz nagyon rendes ember,nála jobbat nem is kívánhatnék.Gondoskodó,családszerető,sportos,udvarias ember van is egy közös kisfiunk és vele is nagyon rendes és türelmes!Nem értem hogy egyes emberek miért szólják le az oroszokat!Most kint lakunk itt Moszkvában, az emberek rendesek.A férjemben csak az a kis pici hiba van,hogy ha valaki szekál engem vagy valami rosszat csinál velem akkor egyből neki indul annak a bizonyos személynek és csattanik a pofon.De egyben becsülöm is ezt az agresszióját mert tudom,hogy csak engem félt és csak meg akar védeni.Az oroszoknál rendesebb és családszeretőbb népséget nem is tudnél elképzelni.
28/34 anonim válasza:
Hát.... nekem igazából semmi bajom nincs az oroszokkal sőt én szerelmes is voltam egybe, de én nem hiszem h agresszívek lennének habár igaz h kicsit durvák nem is tagadom, de hát végül is nekük ilyen a természetük és különben is a magyaroknak is ugyanúgy vannak hibáik szal nem tom h itt pár ember mért fikázza őket, mert kiváncsi vok h azok az emberek vajon néztek-e már tükörbe!!!
29/34 anonim válasza:
Bár még nem találkoztam orosszal, de most ha abból indulsz ki, hogy kb. 20 éve van az országban szólásszabadság, és azelőtt mindig is abszolút uralom volt... Szóval azt akarom mondani hogy elég szűklátókörűnek képzelem őket.
De ami biztos (mert már többen is mondták meg filmen is láttam) iszonyú korruptak:D
30/34 anonim válasza:
Orosz ember elköszön valahonnan, de utána még mindig nem megy el, amerikaiaknál meg pont fordítva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!