Az oroszok általában hogy néznek ki?
Figyelt kérdés
ugyértem,hogy az arcformájuk,szemük,hajuk,és testalkatuk.ha még eszetekbe jut valami akkor azt is írjátok le légyszi:)2010. aug. 12. 14:01
2/8 anonim válasza:
Szerintem a szemük olyan jellegzetes husky szem.
3/8 anonim válasza:
Én éltem köztük és nekem úgy tűnt, hogy általában vékony, sima hajuk van.A lányoknak nagyon gyakran jellegzetesen kicsit "szív formájú" az orruk "vége". Az ajkuk többnyire keskeny. Össz hatásukban szépek,olyan anyásak /dús keblük, jó lábuk van/.A fiúk is jó alakúak, de kicsit kifejezéstelen az arcuk.
Persze ez az én egyéni benyomásom.
4/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszi:)még irjatok ááám:D
2010. aug. 12. 15:47
5/8 anonim válasza:
A csajok szépek,kicsit széles,jellegzetesen szlávos az arcsontjuk,de ennek ellenére szépek,az alakjuk is jó.Több a szőke nő ,mint nálunk.
6/8 anonim válasza:
mind a férfiaknak, mind a nőknek gyakran széles arcuk van, arányos, lágy arcvonásaik, világos hajuk. legalábbis én sok ilyet láttam kinn oroszországban. ha végigmész az utcán, valahogy igen szimpatikus az összhatás, ritkák a ronda emberek, persze nem mindenki világszép és gyönyörű, de a legtöbben kellemes külsejűek.
7/8 anonim válasza:
Az oroszok monocikliző medvék. Mind.
8/8 anonim válasza:
Az orosz nők nagyon szépek... a férfiak meg szerintem átlagosak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!