Milyenek az oroszok?
Nos, én orosz vagyok. A férjem szerint (aki magyar) kedves, aranyos és az esetek többségében túlságosan is őszinte vagyok. Viszont rettentően makacs, akaratos és néha nagyképű :-)
Ja, és szerinte nem nagyon ismerem azt a szót, hogy bocsánat.
Én nem ismerem őket,de érdekelne engem is. Régen gyűlöltem mint a népet,és Oroszországot,de ez mára megváltozott. Oroszul egy mondatot se tudok,egyelőre maradok az angolnál. Ami tetszik az országban: gasztronómia,építészet,nők szépek úgy hallottam.
Mindenképp ki szeretnék utazni,bár nem tudom hogyan viszonyulnak a magyarokhoz. Jobban bírom őket általánosságban,mint pl: jenkiket. Az orosz vodka,csoki,pezsgő nagyon jó!
De a magyarok sajnos nagyon is puhányok...
Sok példát tudnék mondani..
Főleg hogy itt elnyom minket a cigány suliban 2 cigány terorizák 36 magyart.Csak nekem meg 1 orosz ahveromnak nem mernek szólni meett egyböl csattan a pofon.
Énis orosz vagyok és elég jó fizikumom van meg elég forrófejü és agresszív tudok lenni.Nem hagyom hogy lenézzenek már egyböl ököllel intézem.(sajnos)
Utolsó:
Szerintem nem kellene általánosítanod. Ha puhányok a magyarok, ajánlom, hogy gyere ide Szabolcsba pl: Club 41-be, vagy Akropolisz 2000-be bulizni, vagy Kárpátia koncertre. Ott majd meglátod milyen puhányok! XD Kiskanállal szednének össze!
Igen, MÉG lefele megy az ország.
Sajnos tényleg sok puhány van, de annyira nem, hogy általánosítsunk! Amelyik magyarban van nemzettudat, az összetartó és nem puhány.
Puhányok voltunk 907-ben? Puhányok voltunk '48-ban? Bár Mátyás előtt nagyhatalom voltunk, de 1526 óta folyamatosan zuhan az ország. 1948 óta meg pláne!
Azt nem értem, ha te olyan nagy orosz barát vagy, akkor miért írod kis betűvel Oroszországot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!