Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » ő a túlérzékeny, vagy ez...

ő a túlérzékeny, vagy ez tényleg nem normális?!

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy egyik legjobb /lány/barátomnak van egy "udvarlója", aki mindig mondja neki, hogy szereti, stb. Már találkoztak is.

A múltkor a lány nézte a srác adatlapját (facebookon) és látta, hogy mindenféle félreérthető dolgot kommentel egy lánnyal, meg egy másik lány képéhez is hozzászólt... Megkérdezte a fiút, hogy tetszik-e más is neki rajta kívül, azt mondta, hogy van egy másik (nem az, akivel kommentelt, de az sem, akinek a képéhez írt olyan furát), de ő vele nem jöhet össze, meg őt nem is szereti igazán...

én is megnéztem az adatlapját, és nekem sem volt megszokott:

[link]

a képen a srác írta ki, és az egyik lány kommentelt, az alatta levő képen pedig a srác írt egy másik lány képéhez.

szerintetek is ad ez féltékenységre okot? Haverom nagyon ki van tőle akadva, nem tudja mire vélni. El van szomorodva. Hagyja azt a srácot a francba?

Egyébként én fiú vagyok, és csak azért nem írtam, hogy "barátnőm", nehogy félreértsétek xD

A lány 15 éves, a fiú asszem egy évvel idősebb.

ja, és még valami: a lány nem semleges a fiú iránt.

gyors válaszokat!!!!!!

:)

2011. aug. 15. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia :)

Nekem is van egy fiú barátom akivel ilyeneket szoktunk egymásnak írogatni,de nincs köztünk semmi.Ez csak vicc,viszont ez mindenkinél más.Lehet hogy Neki tetszik ez a lány,nem tudom...bocsi :/

2011. aug. 15. 20:36
 2/6 A kérdező kommentje:

de hogyha ő másra "hajt", akkor miért írogat ilyeneket??

nem értem... eskü nem értem, pedig fiú vagyok én is. Ráadásul idősebb, mint ő. :(

vagy ha teszik neki, akkor mondja meg. Végül is a másik lányt is bevallotta...

2011. aug. 15. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem az érne fel egy vészjelzéssel, hogy van valaki, de vele nem jöhet össze. Akkor csak pótléknak kellenék?
2011. aug. 15. 21:14
 4/6 A kérdező kommentje:
elvileg a másik csaj egy "tuskó" (???), meg barátomat szereti igazán://
2011. aug. 15. 21:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Teljesen világos hogy a kérdéses fiú több vasat tart a tűzbe :) Ez nálatok férfiaknál elég gyakori jelenség (persze nőknél is:) Nem kell ezen fennakadni, csak tudni kell, hogy a fiú részéről egyelőre ez nem komoly dolog, és így is kell kezelni.

32/N

2011. aug. 15. 21:26
 6/6 A kérdező kommentje:

oké :)

akkor megnyugtatom.. már most is félig nyugodt :P

2011. aug. 15. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!