ő a túlérzékeny, vagy ez tényleg nem normális?!
Az a helyzet, hogy egyik legjobb /lány/barátomnak van egy "udvarlója", aki mindig mondja neki, hogy szereti, stb. Már találkoztak is.
A múltkor a lány nézte a srác adatlapját (facebookon) és látta, hogy mindenféle félreérthető dolgot kommentel egy lánnyal, meg egy másik lány képéhez is hozzászólt... Megkérdezte a fiút, hogy tetszik-e más is neki rajta kívül, azt mondta, hogy van egy másik (nem az, akivel kommentelt, de az sem, akinek a képéhez írt olyan furát), de ő vele nem jöhet össze, meg őt nem is szereti igazán...
én is megnéztem az adatlapját, és nekem sem volt megszokott:
a képen a srác írta ki, és az egyik lány kommentelt, az alatta levő képen pedig a srác írt egy másik lány képéhez.
szerintetek is ad ez féltékenységre okot? Haverom nagyon ki van tőle akadva, nem tudja mire vélni. El van szomorodva. Hagyja azt a srácot a francba?
Egyébként én fiú vagyok, és csak azért nem írtam, hogy "barátnőm", nehogy félreértsétek xD
A lány 15 éves, a fiú asszem egy évvel idősebb.
ja, és még valami: a lány nem semleges a fiú iránt.
gyors válaszokat!!!!!!
:)
Szia :)
Nekem is van egy fiú barátom akivel ilyeneket szoktunk egymásnak írogatni,de nincs köztünk semmi.Ez csak vicc,viszont ez mindenkinél más.Lehet hogy Neki tetszik ez a lány,nem tudom...bocsi :/
de hogyha ő másra "hajt", akkor miért írogat ilyeneket??
nem értem... eskü nem értem, pedig fiú vagyok én is. Ráadásul idősebb, mint ő. :(
vagy ha teszik neki, akkor mondja meg. Végül is a másik lányt is bevallotta...
Teljesen világos hogy a kérdéses fiú több vasat tart a tűzbe :) Ez nálatok férfiaknál elég gyakori jelenség (persze nőknél is:) Nem kell ezen fennakadni, csak tudni kell, hogy a fiú részéről egyelőre ez nem komoly dolog, és így is kell kezelni.
32/N
oké :)
akkor megnyugtatom.. már most is félig nyugodt :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!