Ha megláttok egy cigányt, mit gondoltok?
Szóval a kérdés az, hogy meglátsz mondjuk egy barna bőrű embert/ gyereket, arra gondoltok hogy "retkes cigány", vagy esetleg nem érdekel a bőrszín??
Mert hát... Én igen barna vagyok, apa magyar, anya lehet talán cigány, és ez engem annyira zavar, nem merek egy lányhoz se odamenni, mert arra gondolok hogy Úgyse érdekelné őket egy cigány srác, pedig én vicces jófej srácnak, tartom, gondolom magam, jótanuló vagyok (4-5)
De emiatt nincs önbizalmam. Főleg 14-15 évesek válaszát kérném, mert én 14 éves fiú vagyok.
Ja és még annyi, hogyha egy srác jól néz ki, akkor lányoknál nagyon sokat számít a bőrszín?
Ne kíméljetek, őszintén
Bocs hogy hosszú lett :S
Ha meglátok egy barna bőrű embert, nem ugyanazt gondolom, mintha meglátok egy cigányt. Mert ez előbbi akármi lehet, indiai, arab, török és cigány is, de a cigány az cigány.
Szóval cigány, mondjuk az utcán. Igyekszem elkerülni, ugyanis rossz tapasztalataim voltak velük. Ennyi. Ellenben, ha látom, hogy ápolt, tiszta, esetleg még olvas is, mondjuk a buszon, akkor szimpatikusnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!