Miért nem "szeretnek" az ismerőseim a facebookon?
Megfigyeltem, hogy mindenkinek teleirják a rokonai meg a barátai az üzenőfalát, ha születésnapja van (akár 80an 100an). Nekem konkrétan senki sem ir soha ilyet. Pedig látszik a szülinapom. Nem sokat facelek, ritkán nézem, de ha linkelek egy érdekes dolgot, akkor se lájkolja senki.
Persze az életben kivánnak, nagyon erősek és mélyek a baráti kapcsolataim, ők felhivnak. Szóval nem értem facebookon miért nem vesznek "észre" ha az életben minden annyira jól és könnyen megy. Mondjuk lehet az a baj, hogy nincsenek képeim, és nem én jelölöm az embereket, csak visszajelzem őket. Persze én minden rokonnak és barátnak aki számit irok köszöntőt. Tök gáz..nem értem...
nekem mindig egy csomóan írnak de közülük egyiket se nevezném barátnak inkább ismerősnek, nem esne jól ha a barátaim egy facebook kommentre méltatnának:)
21L
Én is ilyen vagyok!
Elég ritkán posztolok,mondjuk durván heti 1,vagy kétheti 1 alkalommal,akkor mondjuk egy érdekes cikket,valami frappáns szöveget,vagy egy dalt,és senki nem lájkol soha,max 2-3 ember.Más meg kiíjra hogy kék az ég zöld a fű,és kap 30 lájkot! :)
És a legnevetségesebb az egészben hogy emiatt rosszul érzem magam...pedig tudom hogy nem kéne :( Ebből látom milyen rossz hatással van az emberre szociális hálózat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!