Mit csinálhatnak az ismerőseim szombaton délután, hogy nincsenek fent msn-en meg facebookon?
Próbáld meg tőlük megkérdezni! Talán van telefonjuk is, nem csak PC+internetjük!
:-)
Nem hiszem el, hogy ennyire kocka legyen valaki, hogy egész nap a gép előtt rohadva már ne is értse, hogy mit lehet még csinálni az egész napos gép előtt rohadáson kívül:D És egy bölcs tanítónéni mondta nekem egyszer, hogy azt utálod másokban, amit magadban sem tudsz elfogadni: a többi kockával nem jössz ki, mert igazából te se kockulni akarnál csak... de mégis lusta vagy felemelni a feneked és változtatni.
És most nehogy azt hidd, hogy kioktatlak, én is épp a gép előtt kockulok, és lusta vagyok mást tenni. De legalább tudom magamról, és megosztom veled ezt az infot:D
milyen hülye kérdés????
ÉLNEK!!!
amúgy csatlakozom az előzőekhez: tök hülyeség, egész nap a gép előtt ülni és bámulni ki a fejedből!!
Amúgy ha beszélgetni akarsz velük, hívd fel és talizzatok élőben, mondjuk egy fagyizóban, vagy csak sétálni...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!