Megfigyeltem, hogy mindenkinek teleirják a rokonai meg a barátai az üzenőfalát, ha születésnapja van (akár 80an 100an). Nekem konkrétan senki sem ir soha ilyet. Pedig látszik a szülinapom. Nem sokat facelek, ritkán nézem, de ha linkelek egy érdekes dolgot, akkor se lájkolja senki.
Persze az életben kivánnak, nagyon erősek és mélyek a baráti kapcsolataim, ők felhivnak. Szóval nem értem facebookon miért nem vesznek "észre" ha az életben minden annyira jól és könnyen megy. Mondjuk lehet az a baj, hogy nincsenek képeim, és nem én jelölöm az embereket, csak visszajelzem őket. Persze én minden rokonnak és barátnak aki számit irok köszöntőt. Tök gáz..nem értem...
Én sem értem...hogy miért kell ezt a fb-ot ennyire isteníteni. Egyesek lassan ezen élik az életüket, főleg a tinik. Élőben már nem is megy az ismerkedés sem.
Én is csak annyit használom azt az oldalt, mint te.
Nekem sem ír senki. És?
Ja, hogy ebből is csak az jön le, hogy a többség csak érdekkapcsolat.
2011. aug. 15. 12:06
12/24 anonim válasza:
ha ennyire minimális életed van fészen nemtudom mit csodálkozol és a krédésed okát sem értem...ha az életben jók a kapcsolataid ne az boldogítson h ott rádírnak e.Egyébként annyi a titka h gyakrabban fellépsz kiteszel pár képet és élsz vmennyire virtuális életed.Elvégre az nem a valóság.Ha azt akarod hogy észrevegyenek ott vmennyire működnöd kell.Én sem vagyok egy elsőosztályú fészbuk fan de kapok egy két lájkot meg a szülinapomkor is írtak.pedig igazán nem egy menő ember vagyok.:)ha nem érdekel a fész ne várd h nyüzsögjenek a szinte üres lapod előtt amit amúgy is ritkn látogatsz.
2011. aug. 15. 12:09
13/24 anonim válasza:
Gondolom mnert ritkán facebookozol, így nem vagy olyan érdekes, vagy pedig mert te sem írsz az üzenőfalukra szülinapukon, csak élőben mondod, így ők se tartják szükségesnek. Ez amolyan oda-vissaz játék
Ezért utálom a fecbookot, már a körpl fotog a világ, valaki valamit nem lájkol és jajj...
2011. aug. 15. 12:09
14/24 anonim válasza:
Hát, ha 50 vhány ismerősöd van, akkor ne várd, hogy 80-an írjanak. :D
Am. is ez azért van, mert kevés az ismerőseid száma. Vszínű 56 olyan ember az ismerősöd, akikhez semmi közöd.
2011. aug. 15. 12:10
15/24 anonim válasza:
Nekem a 42 ismerős közül 6-an írtak. És van akinek én is szoktam írni, de azok közül 1 írt csak. Még a rokonaim sem írtak nekem sem....
Nem tudom amúgy tényleg van akinek 60-80-100 an is írnak. Gonolom ők nagyon népszerű emberek vagy fene sem tudja.
16/24 anonim válasza:
Meg egyébként ha gyakrabban fellépsz látszódsz a chat ablakocskában is így ott is észretudnak venni.ha nem vagy fent csak 1 hónapba egyszer hogy vegyenek észre?:)
17/24 anonim válasza:
Én szoktam írogatni köszöntőket ha épp olyan kedvem van, meg nekem is szoktak, bár nem jelölök vissza sok embert, szóval múltkor is olyan 10-12 ember írhatott az 50-ből. De komolyan, kit érdekel? Amúgy én sem igazán facebookozok, fel szoktam menni naponta többször is, mert van kb 2 ember akikkel ott szoktam chatelni, meg szeretem olvasgatni az üzenőfalat (szvsz a facebook egyedül kb arra jó, hogy ott lehet leghamarabb értesülni mindenféle dologról, pl ha lájkolom a mittudomén Mcdonald's Hungaryt -nem tudom van-e ilyen- akkor ott látom rögtön ha kiírják hogy új menü, akciók vagy bármi...), de én sosem írok ki semmit, meg mondom, nem jelölök vissza minden jöttment "trú fészest"...
18/24 A kérdező kommentje:
talán az bosszantott fel, hogy a suli legjelentéktelenebb csajának akit sosem vett észre senki annak is (többen) irtak, szóval...
2011. aug. 15. 12:14
19/24 anonim válasza:
Mit is jelent hogy jelentéktelen?Mindenki más a jelentős,értékes....ezt kicsit magamra vettem:Dbevallom.nekem sem volt sok barátom aközépsuliba és jól esett h felköszöntöttek egy páran nem is gondoltam volna.De nem könyörögtem a szeretetükért sosem talán ez a titka az egésznek.Talán nem vagyok rossz ember.
2011. aug. 15. 12:20
20/24 A kérdező kommentje:
jelentéktelen = nem minősités, csak annyi hogy nem vettük észre ha ott volt, és azt meg még inkább ha nem volt ott
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!