Miért nem "szeretnek" az ismerőseim a facebookon?
Megfigyeltem, hogy mindenkinek teleirják a rokonai meg a barátai az üzenőfalát, ha születésnapja van (akár 80an 100an). Nekem konkrétan senki sem ir soha ilyet. Pedig látszik a szülinapom. Nem sokat facelek, ritkán nézem, de ha linkelek egy érdekes dolgot, akkor se lájkolja senki.
Persze az életben kivánnak, nagyon erősek és mélyek a baráti kapcsolataim, ők felhivnak. Szóval nem értem facebookon miért nem vesznek "észre" ha az életben minden annyira jól és könnyen megy. Mondjuk lehet az a baj, hogy nincsenek képeim, és nem én jelölöm az embereket, csak visszajelzem őket. Persze én minden rokonnak és barátnak aki számit irok köszöntőt. Tök gáz..nem értem...
nekem az am egfigyelésem, h engem leglaábbis, facen mindig olyan emberek b*sztatnak (jelölgetnek, irogatnak, böködnek, likeolnak) akikkel élőben igazán nem olyan a kapcsolatom (egy-két kivétel).
szülinapomra pl kb csak azok írtak oda köszöntőt, akiket alig ismerek. akik barátok, azok személyesen v telefonon kerestek fel.
A nagyon erős és mély baráti kapcsolataid mennyit facebook-oznak? Nem lehet, hogy ők lesz@rják ezt a csodálatos közösségi oldalt, a többi ismerősödnek, meg van elég virtuális haverja, akinek nem győzi lájkolni a hülyeségét?
Ha te is tudod, hogy nem ez a szeretet fokmérője, nem értem miért izgatod magad.
ritkán fészelsz, szerencsére .
az igazi barátok nem a fészbukon vannak .
Nekem írtak kb negyvenen az üzenőfalra, és két oldalon csak azt lehetett olvasni, szerintem tök hülyén néz ki, néhány hét után törlöm is az ilyeneket.
Az a lényeg, ha élőben felköszöntenek.
58 van, de csak nagyon ritkán facelek, és mondom csak visszajelölök, persze néha bejelölnek olyanok akiket nem is ismerek :) belőlük nemkérek :)
nem tudom, miért zavar.
Nekem szülinapomra 3-an írtak...
Én meg mindenkinek írok mindig.. :(
Nekem 274-en írtak, és a végén már baromi idegesítőek voltak az értesítések...Tervezem, hogy letörlöm magam onnan hamarosan.
15/L (1 éve vagyok Facebook-tag)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!