Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem "szeretnek" az...

Miért nem "szeretnek" az ismerőseim a facebookon?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy mindenkinek teleirják a rokonai meg a barátai az üzenőfalát, ha születésnapja van (akár 80an 100an). Nekem konkrétan senki sem ir soha ilyet. Pedig látszik a szülinapom. Nem sokat facelek, ritkán nézem, de ha linkelek egy érdekes dolgot, akkor se lájkolja senki.

Persze az életben kivánnak, nagyon erősek és mélyek a baráti kapcsolataim, ők felhivnak. Szóval nem értem facebookon miért nem vesznek "észre" ha az életben minden annyira jól és könnyen megy. Mondjuk lehet az a baj, hogy nincsenek képeim, és nem én jelölöm az embereket, csak visszajelzem őket. Persze én minden rokonnak és barátnak aki számit irok köszöntőt. Tök gáz..nem értem...

2011. aug. 15. 11:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
ha a valóságban minden jó akkor szard le a facebookot..én nem tudom miért nem töröltem még magamat ..xDD
2011. aug. 15. 11:57
 2/24 szamóca.. ***** válasza:
89%

nekem az am egfigyelésem, h engem leglaábbis, facen mindig olyan emberek b*sztatnak (jelölgetnek, irogatnak, böködnek, likeolnak) akikkel élőben igazán nem olyan a kapcsolatom (egy-két kivétel).

szülinapomra pl kb csak azok írtak oda köszöntőt, akiket alig ismerek. akik barátok, azok személyesen v telefonon kerestek fel.

3/24 anonim ***** válasza:
68%
Mert az igazi fészesek lesz@rják az ímmel-ámmal fészezőket. :D Egyénként ha vannak valódi barátaid, mit érdekel az internet? :)
 4/24 anonim ***** válasza:

A nagyon erős és mély baráti kapcsolataid mennyit facebook-oznak? Nem lehet, hogy ők lesz@rják ezt a csodálatos közösségi oldalt, a többi ismerősödnek, meg van elég virtuális haverja, akinek nem győzi lájkolni a hülyeségét?

Ha te is tudod, hogy nem ez a szeretet fokmérője, nem értem miért izgatod magad.

5/24 anonim ***** válasza:
100%

ritkán fészelsz, szerencsére .

az igazi barátok nem a fészbukon vannak .

2011. aug. 15. 11:58
 6/24 anonim válasza:
Háát attól is függ, h mennyi ismerősöd van. Ugyebár nekem van vagy 900, abból 200an írtak kb.. Az sem olyan kitudjamilyen jó arány, ha belegondolunk. Biztos, h látszik a szülinapod? Nehéz elhinni, h senki sem ír :/
2011. aug. 15. 11:58
 7/24 anonim ***** válasza:

Nekem írtak kb negyvenen az üzenőfalra, és két oldalon csak azt lehetett olvasni, szerintem tök hülyén néz ki, néhány hét után törlöm is az ilyeneket.

Az a lényeg, ha élőben felköszöntenek.

2011. aug. 15. 11:59
 8/24 A kérdező kommentje:

58 van, de csak nagyon ritkán facelek, és mondom csak visszajelölök, persze néha bejelölnek olyanok akiket nem is ismerek :) belőlük nemkérek :)

nem tudom, miért zavar.

2011. aug. 15. 12:02
 9/24 anonim ***** válasza:

Nekem szülinapomra 3-an írtak...

Én meg mindenkinek írok mindig.. :(

2011. aug. 15. 12:03
 10/24 anonim ***** válasza:

Nekem 274-en írtak, és a végén már baromi idegesítőek voltak az értesítések...Tervezem, hogy letörlöm magam onnan hamarosan.

15/L (1 éve vagyok Facebook-tag)

2011. aug. 15. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!