Hogyan béküljek ki a barátnőmmel?
Ha igaz barátnők voltatok annyi az egész, hogy bemész hozzá msnen, hogy szia... sajnálom, hogy a múltkor annyira összevesztünk, biztos meg tud(nánk)tuk volna beszélni normális emberek módjára... nem tudom, Te hogy gondolod... Hiányzol... Hiányoznak a trécspartik, szeretném, ha kibékülnénk...
Pl. egy ilyen üzivel.. és meglátod, mit lép.
Nani
Szia!
Vagy személyesen is megpróbálhatod. Ha tényleg annyira nagyon jó barátnők vagytok, akkor el tudja hagyni a makacsságát, és nem fog kinevetni. Ezen ne aggódj.
Egyszerűen kérj tőle bocsánatot...
-Tündérlány(17)-
Én: - szia... :$
Ő: - hello
Én: - a köszönésig eljutok... de innen nem tudom tovább :$
Ő: - Nem tudok segíteni...:$
Én: - nagyon haragszol rám? :$
Ő: - Hát... Nem haragszom, de oltárira szarul esett
[...]
Én: - mindegy, nem keresem a kifogásokat. nekem sokkal fontosabb vagy annál, még ha néha nem is tudom kimutatni, mennyire... :$
Ő: - mindegy, száz szónak is egy a vége, én nem haragszom, csak nagyon nem esett jól.
[...]
Én: - szóval ne múljon ezen a mi barátságunk... ha te tudnád, mennyit nyavalyogtam
Ő: - Miról nyavajogtál?
Én: - arról, h mennyire szeretnék rádírni...
Ez egy beszélgetésrészlet (msnen) köztem és a legjobb barátnőm között. Cenzúrázva, a lényeget kiemelve, de a szöveget nem módosítva. Remélem, ad egy kis segítséget. (Mi majdnem 3 héten át nem beszéltünk egymással... :( Mint később kiderült, volt egy jó nagy félreértés is köztünk.)
Remélem, ti eddig nem juttok el! A barát a legnagyobb kincs, amit csak rád bízhat az élet. (23/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!