Hogy béküljek ki a legjobb barátnőmmel? (ha még egyáltalán van értelme. )
Hagyta, hogy a szerelem legyőzze a barátságot.
Magyarázd meg neki, ha kell, rágd a szájába, hogy neked fontos a barátságotok, és neki is az kell, hogy legyen. Ha nem megy, hagyd a francba.
Elolvastad már a kérdést, amit feltettél?
A legjobb barátnőkkel nem kell kibékülni.
A barátnőkkel néha igen.
De amit leírsz, abból nekem az jön le, hogy te tartottad őt barátnődnek, ő téged nem.
Hagyd lógva egy időre.
Ha fontos vagy/voltál neki, keresni fog.
Ha nem, keress magadnak egy tényleg legjobb barátnőt.
Nem fog szerintem tetszeni, amit írok, de hagyd a fenébe. Nem érdemes utána menni, ha magától nem keres.
Október óta nem beszéltem a legjobb barátnőmmel (ma már inkább nem mondom annak). Megharagudtam rá, mert úgy éreztem, hogy nem lehet számítani rá, és ezt meg is mondtam neki. Ő meg úgy gondolta, hogy nincs igazam. Azóta nem kerestem, ő sem engem. Nagyon bánt, hogy így alakult, tudom, hogy változtathatnék rajta, de úgy érzem, hogy ha neki nem fontos ez a barátság, akkor én nem küzdök a semmiért. Mindez úgy történt, hogy a nyár nagy részében együtt voltunk, amire korábban a különböző programok miatt sosem volt még példa.
Legyél együtt azokkal, akiket tényleg jó barátnak tartasz, én is ezt teszem. És ne bánkódj miatta, majd egyszer rájön, hogy miért veszített el egy jó barátot.
20/L
hagyom a fenébe.irtam neki levelet,amire az volt a válasz,hogy kb hagyam békén...szóval ennyit erről... :'(
Azért köszönöm h írtatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!