Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan béküljek ki a barátnőmmel?

Hogyan béküljek ki a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Szóval van egy barátnőm akivel eléggé összevesztem nemrég és igazából ő volt az aki nagyon megbántott egy csomó dologgal amit a fejemhez vágott, de mindegy. Azt mondta többek között, nagyon elege van belőlem, mert unalmas vagyok és nem érzi, hogy közel engedném magamhoz, mint barátot. (De sajnos én ilyen vagyok, nagyon zárkózott.) Én nagyon szeretem, annak ellenére amiket nekem mondott, de nem tudom, hogy kezdjek neki!

Ugyanis félek, mert világossá tette, hogy nem akar velem beszélni. Mit tehetnék?

2010. márc. 2. 21:00
 1/8 anonim válasza:
0%
ugy
2010. márc. 2. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Tell the truth
2010. márc. 3. 02:59
 3/8 anonim válasza:
Szerintem először is gondold át, hogy csakugyan ennyire fontos-e neked a barátságotok, mert ha a lány ennyire ellenséges veled, akkor nyilván fontosabb ő neked, mint te neki. Márpedig a barátság kölcsönös dolog. Kicsit olyan ez, mint egy párkapcsolat: ha két ember nem passzol össze, akkor felesleges erőltetni. Más szóval: ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. Mindemellett igaza van Kettesnek. Egy próbát mindenképpen megér, hogy megpróbálsz beszélni vele, és őszintén elmondod neki, hogy ez téged mennyire felkavart, és jó volna megoldást találni a problémára, mert neked ez így nagyon rossz. De én a helyedben várnék egy kicsit, hadd ülepedjen le a dolog. Ha ő ilyen lobbanékony természetű, akkor kell neki pár nap, míg lecsillapodik annyira, hogy hajlandó legyen veled beszélni.
2010. márc. 3. 10:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, legalább te normális választ adtál!
2010. márc. 3. 10:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy szerinte- és ezt meg is mondta nekem- unalmas vagyok és szívesebben barátkozik már az új haverjaival, merthogy érdekesebbek, mint én :(
2010. márc. 3. 20:20
 6/8 anonim válasza:
Akkor pihentesd egy kicsit a dolgot. Minden csoda három napig tart, és lehet, hogy ezek az új, érdekesnek tartott barátok egy idő után ugyanolyan unalmassá válnak, mint te, bár őszintén szólva kötve hiszem, hogy unalmas lennél. Amikor az ember fia/leánya ilyen hirtelen vált baráti kört, könnyen lehet, hogy csalódni fog. Épp ezért ha te én lennék, továbbra is kedves maradnék a barátnőmhöz (még ha ő ezt nem is viszonozza), mert a haragtartásnak akkor sincs értelme, ha történetesen tényleg jól megbántott. Idővel talán rájön, hogy mit veszített veled, ha pedig a döntése mégis végleges, akkor te is nyugodtabb szívvel léphetsz tovább.
2010. márc. 3. 22:06
 7/8 anonim válasza:
Ha egy osztályba jártok esetleg azt is meg lehetne próbálni, hogy oda mész hozzá és beszélgettek és így majd lecsillapodig minden. Ha nem jártok egy osztályba akkor hívd fel én szerintem meg fogja bocsájtani. És ahogy elnézem ezt 2010-ben írtad már tuti kibékültetek:DDD
2013. márc. 30. 19:28
 8/8 anonim válasza:

Ha szeret megtudod vele beszélni.

Én is voltam hasonló helyzetben

2015. ápr. 12. 04:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!