Ez már tényleg a magyar televíziózás legalja?
2011. aug. 11. 21:14
11/17 anonim válasza:
Három alsó pontja van azok megközelíthetetlen.
Fikciós kategóriában a Barátok közt.
A nem fickós kategóriában a Mónika Show (Pedig az egészet tartalmát csak kitalálták.) Akkor legyen a TV2 valamelyik hír vagy magazin műsora. Például a Mokka.
A szórakoztató nem fikciós kategóriában pedig a Heti Hetes viszi a mélypont csúcsot, hogy kép zavarral éljek.
12/17 anonim válasza:
Három alsó pontja van azok megközelíthetetlen. *
Három alsó pontja van azok megközelíthetetlenek.
13/17 anonim válasza:
Nem tudom, hogy lehet ilyet leadni, nincs semmi hírértéke. Ráadásul csak a társadalom butulását mutatja.
14/17 anonim válasza:
AZ ilyen szerencsétlenek nézettséget hoznak, a kereskedelmi televíziózás pedig - azon túl, hogy üzlet - hű tükre a magyar társadalom mentális állapotának.
15/17 anonim válasza:
Azt hallottam ez úgy történt, hogy nem jött el, akit meghívtak, ezért behívtak az utcáról egy elmebeteget.
16/17 anonim válasza:
Komolyan????
Amúgy ez már tényleg nagyon gáz...de ettől is van még lejjebb, az tuti..:S
17/17 anonim válasza:
Nem, szerintem ez a legalja:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!