Ez már tényleg a magyar televíziózás legalja?
2011. aug. 11. 21:14
2/17 anonim válasza:
Én még így is csak fél percet bírtam belőle. De jó, hogy nem szoktam tévézni!
3/17 A kérdező kommentje:
Mit?
A műsort, a nőt vagy Jimmyt?
2011. aug. 11. 21:31
4/17 anonim válasza:
Lesz még lejjebb. Annyira butítják az emberek, hogy egy egyszerű gyári munkásnál ne legyenek többek. Ne gondolkozzanak, csak robotoljanak. Az értelmesebb rétegből meg lexikális tudással rendelkező agymosottat csinálnak.
5/17 anonim válasza:
Áááááh h hhhggggrrrrr áááááá!
MI EZ A BORZALOM??????
6/17 anonim válasza:
Mindig van lejjebb, olyan, hogy legalja nem létezik :P
7/17 anonim válasza:
A műsort a tv-ben. De Kárász Robival is találkoztam már.
9/17 anonim válasza:
Hát szerintem az se semmi, hogy abból csinálnak pénzt, hogy a nézők szerint hogyan folytatódik a Barátok Közt. Én komolyan mondom, mikor először megláttam, röhögtem és néztem, hogy mikor jön be a Gálvölgyi feje, hogy ez itt a Gálvölgyi Show. De rá kellett jönnöm, hogy nem vicc. Tényleg azt hittem, hogy ezt viccből csinálják, de nem. Most sem tudom még, hogy sírjak ezen, vagy nevessek. Ma is láttam egy ilyet, és mondták, hogy a nyertesek megküzdhetnek és próbára tehetik a tudásukat. Milyen tudásukat??? Hogy mi a Magdi néni kedvenc színe?
10/17 anonim válasza:
23:28
Ez már évek óta így megy sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!