Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Cigányok általában boldogabb...

A Cigányok általában boldogabbak, mint a Magyarok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 22:02
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
73%

Sem vitáról, sem gyűlölködésről nincs szó. A kérdező arra volt kíváncsi, hogy a cigányok átlagosan boldogabbak-e, mint a magyarok. A helyes válasz: igen.

Továbbá annyit tettem hozzá, hogy minden esélyük megvan rá, hogy kitörjenek. Viszont ők nem szeretnének.

Hogy foglalkozom-e a témával? Mivel érdekelnek a társadalmi problémák, a magyarság sorsa, s sajnos ők az egyik problémaforrás, így foglalkozom a témával. Mellesleg úgy ismerem őket, mint a tenyeremet. Mióta az eszemet tudom, azóta körülvesznek kicsiny hazámban.

2011. aug. 6. 23:34
 12/38 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az a baj, hogy te még magadat sem ismered.
2011. aug. 6. 23:38
 13/38 anonim ***** válasza:
54%

Nézőpont kérdése. Szerintem meg a te agyad van elködösítve. Ennek fényében nem is mentem bele a vitába.

Szebb, s boldogabb jövőt!

2011. aug. 6. 23:40
 14/38 anonim ***** válasza:
45%
54%-os látszik ,még nem láttál cigányt és nem élsz velük egy faluban
2011. aug. 7. 11:43
 15/38 anonim ***** válasza:
45%
11:43 talán ha érveket sorolnál fel a személyeskedés helyett. Egyébként pedig már írtam, honnan tapasztalhatok ilyesmit...
2011. aug. 7. 11:47
 16/38 anonim ***** válasza:
86%

1.több gyereket szülnek ,hogy a segélyből vígan élhessenek

2 gyógyszerezik magukat terhesség alatt mert a beteg"fogyatékos" gyerekért több pénz jár

3.hordákban járnak rettegésben tartva a magyarokat már általános iskolában is

4. nem lehet őket megbuktatni mert az rasszizmus szerintük

2011. aug. 7. 11:57
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
ja és dolgozni sem akarnak mert ugyanannyit vagy kevesebbet kapnának munka mellett.
2011. aug. 7. 11:59
 18/38 anonim ***** válasza:
37%

"1.több gyereket szülnek ,hogy a segélyből vígan élhessenek"

Szerintem nem ezért szülnek sok gyereket. Az viszont biztos, hogy a segélyből nem élnek vígan. Szerintem te nem láttál még cigányt...

"2 gyógyszerezik magukat terhesség alatt mert a beteg"fogyatékos" gyerekért több pénz jár "

És honnan szereznek ehhez gyógyszereket? (Amik ugye méregdrágák). Azt elhiszem, hogy isznak, dohányoznak ugyanúgy, de ez inkább a megfelelő oktatás hiányából, sőt inkább a hibás oktatásból ered.

"3.hordákban járnak rettegésben tartva a magyarokat már általános iskolában is"

Nekem is voltak ilyen tapasztalataim, de szerinted ki fél jobban? Vagy tegyem fel úgy a kérdést hogy ki jár hordákban?

"4. nem lehet őket megbuktatni mert az rasszizmus szerintük"

Megbuktatni?! Ezt hogyan értelmezzem?

2011. aug. 7. 12:17
 19/38 anonim ***** válasza:
12%

"ja és dolgozni sem akarnak mert ugyanannyit vagy kevesebbet kapnának munka mellett."

Ez nettó hazugság minden oldalról. Egyrészt nem jelentheted ki kollektíven, hogy nem akarnak dolgozni, hiszen elég sok dolgozó cigány van. A maradék pedig munkanélküli, ami épp úgy van a magyarok között. A munkáltatók pedig nem kapkodnak a cigány munkásokért, amikor már a magyarok között is legalább ugyanannyi a munkanélküli... A legtöbb cigány olyan munkát kap csak, amit az átlag magyar ember nem is lenne hajlandó elvégezni.

Az hogy ennek a pénz lenne az oka, az hazugság. Az pedig, hogy kevesebbet kapnak a segéllyel, mint amennyit munkával kapnak, az vitathatatlanul hazugság. Egyrészt az egy háztartáson belül juttatható segély fejenkénti átlagos mértéke maximalizálva van, jóval alacsonyabb mértékre, mintha a családban az összes felnőtt minimálbérért dolgozna. Ha a családon belül egy főre jutó szociális juttatások összege meghaladja a maximális mértéket, akkor minden háztartásbeli juttatásait arányosan csökkentik.

2011. aug. 7. 12:23
 20/38 anonim ***** válasza:
Azért kapnak 300-400 e-et 410 gyerekre mert nem jönnek ki belőle mi?
2011. aug. 7. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!