Miért mond nekem ilyeneket? Azt hiszi tudnék valamit érte tenni?
egy ismerősöm,17 éves srác.
és szakitott vele a barátnője,azóta tök furán viselkedik.
először facebookon csinált egy álfijókot,és bejelölte hogy azzal a csajjal jár.
persze mikor megnéztem a profilját,már a képeinél látszott hogy kamu,mert ha beirom gogléba hogy pl tck girl,már ott vannak az első 5 találatban ...
és mikor mondtam neki hogy tudom hogy igazából csak álfész a "barátnője" még engem kezdett el hitegetni hogy nem,ő igazi,ők tényleg járnak!...
ráadásul összejött a volt barátnőjével is,de azzal a csajjal szakitott 1 vagy 2 nap után,és akkor csinálta ezt a kamufaceook fijókot.
erre most reggel rámírt,hogy meg akarja magát ölni.
és folyton olyanokat mond hogy ő meg fogja magát ölni,meg rászokott a cigire meg a piára,és most olyan szar neki,meg este alig alszik 2 órát..
és tudom hogy most bunkónak tünök,de már a hócipőt tele van ezzel,folyton ott sír a szája,persze ha én mondom neki hogy szokjon le a cigiről is meg minden,nem hallgat rám,meg most is mondtam neki hogy ne ölje meg magát,erre most is csak kifogásokat keres hogy Jaajj,de,mert neki olyan rossz az élete!
és mivel ő kb Magyarország tökre másik oldalán lakik,nem is tudnék vele személyesen találkozni,ezért facebookon szoktunk beszélgetni ha rámír.
de komolyan,mit tegyek,mert csak 13 éves vagyok és nem hinném hogy nekem az lenne a dolgom hogy most mindenkit mentsek meg,és akármit mondok neki,sose hallgat rám,mégcsak megse engedi hogy legalább segiteni próbáljak!
mit csináljak?
13L
Meg értem de ne érezd egyedül magad keress valami jó hobbit vagy ön megvalósítást amit szeretc tudom könnyű így nekem
beszélni nem tudom hogy milyen életet élsz de hidel nem vagy egyedül akinek rossz az élete4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!