Miért mond nekem ilyeneket? Azt hiszi tudnék valamit érte tenni?
egy ismerősöm,17 éves srác.
és szakitott vele a barátnője,azóta tök furán viselkedik.
először facebookon csinált egy álfijókot,és bejelölte hogy azzal a csajjal jár.
persze mikor megnéztem a profilját,már a képeinél látszott hogy kamu,mert ha beirom gogléba hogy pl tck girl,már ott vannak az első 5 találatban ...
és mikor mondtam neki hogy tudom hogy igazából csak álfész a "barátnője" még engem kezdett el hitegetni hogy nem,ő igazi,ők tényleg járnak!...
ráadásul összejött a volt barátnőjével is,de azzal a csajjal szakitott 1 vagy 2 nap után,és akkor csinálta ezt a kamufaceook fijókot.
erre most reggel rámírt,hogy meg akarja magát ölni.
és folyton olyanokat mond hogy ő meg fogja magát ölni,meg rászokott a cigire meg a piára,és most olyan szar neki,meg este alig alszik 2 órát..
és tudom hogy most bunkónak tünök,de már a hócipőt tele van ezzel,folyton ott sír a szája,persze ha én mondom neki hogy szokjon le a cigiről is meg minden,nem hallgat rám,meg most is mondtam neki hogy ne ölje meg magát,erre most is csak kifogásokat keres hogy Jaajj,de,mert neki olyan rossz az élete!
és mivel ő kb Magyarország tökre másik oldalán lakik,nem is tudnék vele személyesen találkozni,ezért facebookon szoktunk beszélgetni ha rámír.
de komolyan,mit tegyek,mert csak 13 éves vagyok és nem hinném hogy nekem az lenne a dolgom hogy most mindenkit mentsek meg,és akármit mondok neki,sose hallgat rám,mégcsak megse engedi hogy legalább segiteni próbáljak!
mit csináljak?
13L
jah de ha megölné magát,bűntudatom lenne ...
amúgy jah,pontosan ezért nem tudok örülni ennek az egész szarnak mert ha nekem van valami problémám,mindenki leszar nagyívből,oldjam meg egyedül,persze nekem már mindenki csak sírni tud hogy milyen rossz neki,jajj,ha meg nem segitek neki mert nem tudok,már jön a lehurrogás,de engem mikor hallgat meg valaki?soha!
utolsó: hallod csak arra válaszolj már hogy én nem is ismerem szinte,bejelölt facebookon,és nekem sírt folyton ha otthagyta valamelyik csaja.ennyit tudok róla,aztse tudom hogy hol lakik,csak annyit hogy teljesen Magyarország másik felében.
ezekután,ha nekem jön rinyálni hogy jajj,milyen rossz az élete,én szerinted mi mást tudnék azon kívül csinálni,hogy azt mondom neki hogy ne tegye??
csakhogy nem is hallgat rám,már nem azért de így kívülállóként könnyü mondani hogy jajj de szemét vagyok meg miattam van annyi öngyi,de az most miért az én hibám,miért kellene mindenki gondját magamra vállalnom,engem se hallgat meg senki,mégse vagyok egy önsajnáltató kis puhány ember
amúgymeg annyit hogy neki is annyi "gondja" van,ha tudná hogy velem az iskolában vagy itthon a szüleim mitcsinálnak,szerintem egy kva szava nem lenne
már én is nem tom hányszor öngyilkos lehettem volna,mert pl az iskolában egy fiú osztálytársam megrugdosott az egész osztály előtt és még direkt odajöttek kiröhögni
most áááh nagyon rossz lehet neki,hogy a csaja akivel nem is találkoztak,szakitott vele -.-
megrugdosott az egész osztály előtt és még direkt odajöttek kiröhögni
Sajnálom hogy ilyen történt veled de ha te is elfojtod magasba akkor rosszba lesz ezért jó ha valakinek el bírod mondani a gondodat!
cak pont z a gond hogy senkivel nem tudok ilyenekről beszélni,a szüleimre már eleve nem számíthatok,mert egyszerüen csak annyi vagyok a szemükben mint egy élősködő aki arra jó hogyvan kivel itthon veszekedni,és bárcsak megdögölnék ... a barátnőm meg állandóan,ahogy elkezdek egy mondatot,máris belevág és ha mondom neki mert már idegesit hogy minden második szavammba beledumál,hogy Végigmondhatom? akkor még ő van felháborodva..
a többi pár barátnőmmel meg jól kijövök,de velük tuti nen beszélnék meg ilyeneket,mert bár nagyon szeretem őket is de valahogy mégse érzem azt hogy annyira nagyon szoros barátság lenne köztünk hogy ilyeneket elmondjak nekik ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!