Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek a középsuliba?

Mit tegyek a középsuliba?

Figyelt kérdés
Most fogok középsuliba menni és az a bajom hogy mindenki azt hiszi rólam mindig hogy meleg vok mert hosszú a hajam. Kb. hosszú hajjal olyan fejem van mint annak a homokos Efronak :/ és régebben nem volt baj amíg ment ez a HSM sz@rság, de mostanában mindenki azt hiszi hogy meleg vok és félek hogy a közép suliba is ezt fogják hinni :( Szerintetek mit tegyek ? :O
2011. aug. 4. 10:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Bár a "higgyenek amit akarnak" hozzáállás 99%-ban helytálló, azért ha a középsuliban emiatt mindenki csesztetni fog, rémálom lesz az elkövetkezendő 4 év. Inkább menj fodrászhoz, vagy kezdj valamit a hajaddal, hogy legalább ebbe ne -ha már másban majd úgyis- kössenek bele.
2011. aug. 4. 12:19
 12/20 A kérdező kommentje:

de a lányokkal nincs gond mert tegnap szakítottam a csajommal és már van egy másik csajom.

Csak az olyan bunkó kölykök terjesztik az ilyeneket akiknek nem jut csaj :S a sok csöves cigányok szólogatnak be hogy meleg és utána mindenki azt hiszi :S mert hogy minden lánnyal jól ki jövők és mert bírnak. Talán féltékenyek vagy mi ? ( mert mindig ezzel kezdődik a dolog )

2011. aug. 4. 13:39
 13/20 anonim ***** válasza:
Majd ha nem használsz ilyen :S szmájlikat, nem fognak búzának nézni...
2011. aug. 4. 13:45
 14/20 A kérdező kommentje:
a smájlival meg mi már a gond ?
2011. aug. 4. 13:47
 15/20 anonim ***** válasza:
Találgass...
2011. aug. 4. 13:49
 16/20 A kérdező kommentje:
inkább mond el
2011. aug. 4. 13:55
 17/20 anonim ***** válasza:

off:

"tegnap szakítottam a csajommal és már van egy másik csajom" <- nehéz megállni, h ne reagáljak rá de nem fogok :D

on:

ha ez megnyugtat, a melegek nem fognak melegnek nézni, férfin hosszú hajat látni szörnyen illúzió romboló, kb mint egy heteronak mikor nagyon izmos nőt lát ( tehát ellenkező nemre jellemző vonás)

2011. aug. 4. 16:59
 18/20 A kérdező kommentje:
most azzal mi van, hogy össze jöttem egy másik lánnyal ?
2011. aug. 4. 17:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Aznap, hogy szakítottál a másikkal? Ja... És nem mondom el...
2011. aug. 4. 19:01
 20/20 A kérdező kommentje:
ma szakítottunk de már hamarabb kellet volna mert szinte nem is beszéltünk már és még mindig szeretem de már ez nem volt kapcsolat
2011. aug. 4. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!