Mit tegyek a középsuliba?
Figyelt kérdés
Most fogok középsuliba menni és az a bajom hogy mindenki azt hiszi rólam mindig hogy meleg vok mert hosszú a hajam. Kb. hosszú hajjal olyan fejem van mint annak a homokos Efronak :/ és régebben nem volt baj amíg ment ez a HSM sz@rság, de mostanában mindenki azt hiszi hogy meleg vok és félek hogy a közép suliba is ezt fogják hinni :( Szerintetek mit tegyek ? :O2011. aug. 4. 10:29
2/20 A kérdező kommentje:
pont tegnap szakítottam a barátnőmmel :/
2011. aug. 4. 10:34
3/20 anonim válasza:
szard le magasról:D énis hosszú hajat akarok most:D
14/F
4/20 anonim válasza:
utolsó vagyok, mond azt hogy rocker vagy:D hallgass Tankcsapdát xD mint én xD
6/20 A kérdező kommentje:
de nincs olyan hosszú hajam mint a rockereknek :/ hanem alapból úgy áll mint Efronak és kb olyan hosszú is :'( és mire jobban megnő az még vagy fél év :'(
2011. aug. 4. 10:50
7/20 anonim válasza:
hallgass akkoris rockot, hangosan, és télleg asziszik rocker vagy, nyugi, hosszú haj miatt nem néznek senkit homokosnak, max szekálásból:D ne hallgass többiekre
8/20 anonim válasza:
Az egyik haverom ezt elegánsan egy sapkával oldotta meg, amit órákat leszámítva mindig viselt. Nem túl elegáns megoldás, de vagy ez vagy a fodrász, vagy egyszerűen szarjál rá mit gondolnak rólad.
9/20 anonim válasza:
Esztergomi vagy? 10éves fiú, akinek van egy nővére? És jársz gitározni?? Mert akkor ismerlek!
10/20 anonim válasza:
Ha nem rockot hallgatsz vagy komolyzenét, akkor nem vagy ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!