Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak itt szingli 17-23 éves...

Vannak itt szingli 17-23 éves pénzéhes nők?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 07:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"azóta teljesen máshogy nézek a nőkre, ez hülyén fog hangzani de némelyikre ránézek és látom rajta ,h ez biztos olyan, és undorodom az ilyenektől.2

Túlságosan befolyásolható vagy.

Én is nézhetnék egyből undorodva a férfiakra, mert biztos mindegyik csak a szexre hajt meg az összes hazudozós stb...De nem nézek így egyikre sem, inkább először ahhoz meg kéne ismernem, hogy véleményt tudjak róla alkotni..Tudod, előítélet mentesség.

Az meg egyenes "nagyon jó", hogy így elsőre letudod vágni, hogy ki lehet a pénzéhes meg ki lenne csak a pénzed miatt veled. :D Ez most kb olyan, hogy csak az lehet rib@nc valaki, mert mondjuk szoknyában meg magassarkúban van. De közben aki egy egyszerű pulcsiban, farmerban van arról meg nem tudod mekkora rib@nc lehet.

Ezért írom azt, hogy nem lehet ezt ilyen egyszerűen eldönteni, csupán külső alapján. Ne a 'borítója' alapján ítélkezz.

[link]

olvasd el ezt a linket.

ezzel teljesen egyet kell , hogy értsek.

2011. aug. 4. 18:23
 12/14 anonim ***** válasza:

"Az , hogy szórakoztató legyen valaki az szerintem mindenkinél fontos, mert nem kell egy besavanyodott túlzottan komoly figura. "

szerintem van különbség a személyiség élvezete meg a szórakoztatás elvárása közt. mert a nők nagy része rendszerint elfelejti, hogy ők egyáltalán nem szórakoztatók, de elvárják hogy a férfi az legyen, hiszen "az a férfi dolga".

igen, a férfiak nagy részének is számít a külső, vagy leginkább az számít, de ez még mindig kisebb arány, mint azok a nők, akiknek leginkább az számít.

néha már irreális elvárásokat szabnak a nagy ő felé, ezt nem látom a másik oldalon.

"A pénz meg csak a pénz éhes plázapics@knak számít. Ha te ezeket sajnálod, akkor jobb is, ha nem lesz nőd. De az aki meg komolyan érdeklődne irántad, azt meg gondolom észre sem vennéd. "

nem, mert abból kiindulva hogy fizetni is "a férfi dolga" nagyon is számít, hogy tudod e szórakoztatni vagy sem. ha valakinek jó ruhákra sincs pénze, akkor elkerülik a nők. ha valaki hirtelen gazdag lesz és van új ruhája, kocsija, lényegében vonzó egzisztenciája, ellepik a nők. ezt szánalmasnak tartom, mert a férfiaknál ez szinte nem is létezik.

aki komolyan érdeklődik, az már bizonyos módon beszélt velem, tehát minden mozdulata elárulja az érzéseit. legalább is tudtommal számomra nem létezik olyan ember, aki annyira nehezen kiismerhető lenne.

"Ezért is írom, hogy számít a külső neked is, meg mindenkinek is."

a mértékeket tekintve azt kell mondanom hogy nem. egy nőt sokkal inkább befolyásolja a férfi külseje, mert ösztönlény. a férfi tudja mit csinál, és ha van 1 kis esze, nem kezd ki egy olyan nővel, aki "szép" de buta. a nők ezt megteszik a szép de bunkó férfiakkal. főleg ha gazdag és a bunkósága szórakoztató is.

2011. aug. 5. 12:57
 13/14 anonim ***** válasza:

"szerintem van különbség a személyiség élvezete meg a szórakoztatás elvárása közt. mert a nők nagy része rendszerint elfelejti, hogy ők egyáltalán nem szórakoztatók, de elvárják hogy a férfi az legyen, hiszen "az a férfi dolga". "

Nem tudom ezt hol hallottad, de saját magam részére is elvárom, hogy ne legyek búval b@szott.

"igen, a férfiak nagy részének is számít a külső, vagy leginkább az számít, de ez még mindig kisebb arány, mint azok a nők, akiknek leginkább az számít.

néha már irreális elvárásokat szabnak a nagy ő felé, ezt nem látom a másik oldalon. "

Én viszont látom, és tapasztalom is.

Úgyhogy eddig egy-egy.

"nem, mert abból kiindulva hogy fizetni is "a férfi dolga" nagyon is számít, hogy tudod e szórakoztatni vagy sem. ha valakinek jó ruhákra sincs pénze, akkor elkerülik a nők. "+

Erre valók a turkálók. Nem kell méregdrága helyekre elmenni és megvásárolni a legmárkásabb, legdrágább ruhákat.

Ha egy nő meg úgy öltözködik, hogy mintha egy zsák lenne rajta, szóval nem öltözködik nőiesen(és itt most hagyjuk a rib@ncos öltözéket, vannak elegánsabb stílusosabb amik nem azok) akkor meg a férfiak nem figyelnek fel rá. Úgyhogy mondhatom én is azt, hogy elkerülik az ilyen nőket a férfiak.

"a mértékeket tekintve azt kell mondanom hogy nem. egy nőt sokkal inkább befolyásolja a férfi külseje, mert ösztönlény. a férfi tudja mit csinál, és ha van 1 kis esze, nem kezd ki egy olyan nővel, aki "szép" de buta. a nők ezt megteszik a szép de bunkó férfiakkal. főleg ha gazdag és a bunkósága szórakoztató is."

Ezt most kb úgy írod, mintha a férfiak fele nem lenne ugyanolyan ösztönlény, mint a nők fele.

Pedig de az, nagyon is.

Főleg mikor egy seregnyi férfi csoport előtt elmegy egy szép csinos nő.és elkezdenek fütyülni meg ujjongani sokszor még olyanokat is mondanak, hogy hú de megb@sználak.

Nem állítottam ki azt, hogy a nők szentek lennének, de a férfiak is legalább annyira felszínesek tudnak lenni, egyenlő arányban, ahogy a nők is. Úgyhogy fele fele.

Tanultam én már női felszínességről is, és férfiaktól is tanultam egy s mást. Csalódtam mind két nemben sokszor. De még sem nézem le egyiket sem. Egyik ilyen a másik olyan. Ez van

Attól még nem állítok rögtön úgy egy férfihoz, na te biztos csak szexre hajtassz. Ha még is arra hajt, akkor lekoptatom ennyi.

Nem kell a szívemre venni, legalább tudom, hogy nem érdemes vele tovább kezdeni.

"irtelen gazdag lesz és van új ruhája, kocsija, lényegében vonzó egzisztenciája, ellepik a nők. ezt szánalmasnak tartom, mert a férfiaknál ez szinte nem is létezik. "

Nem , náluk más létezik. Főleg fiatalabb korban a külső a fontos csak. Aztán idősebb korban talán rájönnek, hogy annyira nem is számít. De ez nőkre is igaz.

2011. aug. 5. 13:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Amúgy meg a személyiséget úgy is lehet élvezni, ha közben szórakoztató vagy. hiszen az is egy része a személyiségednek. Kezdjük itt.

Az meg hogy a nő nem szórakoztató az egyéntől függ, ki mit gondol szórakoztatónak. Nem biztos, hogy a férfi is az, pedig annak érzi magát.

2011. aug. 5. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!