Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak itt szingli 17-23 éves...

Vannak itt szingli 17-23 éves pénzéhes nők?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 07:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%

Tudod, a mai világban a nők nagy része már dolgozik.

Ezt sokan nem akarják, nem tudják felfogni és még mindig a közhelyes baromságokban hisznek.

2011. aug. 4. 07:52
 2/14 anonim ***** válasza:
Ez nem baromság. Az említett korosztály talán a legpénzéhesebb. A többit sem kell félteni...
2011. aug. 4. 08:04
 3/14 anonim ***** válasza:
az a baj hogy ezek a közhelyes baromságok még mindig igazak. van 1 ilyen réteg, sőt a nők nagy részére is általában kissé.
2011. aug. 4. 09:17
 4/14 yuda ***** válasza:

Szerintem ez korosztálytól független, de százalékot nem mernék mondani és a pénzéhes helyett is más szót használnék:

Úgy fogalmazom inkább, a nők nagy része vágyik az anyagi biztonságra és olyan pasikat keresnek, akiről elsőre látszik, hogy jómódú, mert arról gondolják, hogy sikeres a társadalomban, abban a kapcsolatban nem fog nélkülözni.

Amit te írsz, az a pénzéhség olyan pejoratív, inkább az tükrözi, hogy nem számít a pasi személyisége, csak a pénze.

Amit én írtam, az viszont sokkal általánosabb és nagyobb csoportot fog össze úgy gondolom.

Ha már leírtam két csoportot, akkor leírom a harmadikat is: olyan nők, akiknek fontosabb a személyiség, a belső értékek, és majd lesz valahogy alapon elindulnak- mert arra gondolnak, fontosabb egy pasinál, hogy gonoskodó legyen, kedves, humoros, udvarias, szeresse őt, egységben legyenek. . stb. és az anyagiakat majd együtt összehozzák valahogy.

2011. aug. 4. 09:54
 5/14 anonim ***** válasza:

Amit az utolsó felvázolt az a női logika szerinti "pénzéhség", a másik meg a férfi logika szerinti. Mert egy férfit nem fog az érdekelni hogy azért nézi egy nő a pénzét mert biztonságra meg miegymásra vágyik. Meg egyáltalán nem is ugyanazt látjuk ugyanabba a dologba.

De hogy ne legyek részrehajló az ellenoldalról is hozok hasonló példát. A férfiak a külsőt nézik elsősorba. Csak amíg mi úgy látjuk hogy fontos a külső, de nem minden csak alapfeltétel, addig a nők úgy látják hogy a legfontosabb.

Tudom hogy sok az általánosítás de folyamat a kivételeket sorolni egy ilyen általánosítós témába nem is lehet :)

2011. aug. 4. 11:13
 6/14 anonim ***** válasza:
Én szingli (vagy inkább barátnélküli) vagyok, de nem pénzéhes, csak egy munka kellene.
2011. aug. 4. 11:38
 7/14 anonim ***** válasza:
Én benne vagyok ebbe a korosztályban, nem vagyok pénzéhes, de majd egy állandó munkahely jó lenne nekem is.
2011. aug. 4. 12:01
 8/14 A kérdező kommentje:

csak azért kérdem, mert voltam egy fesztiválon és ott mondta egy kb 24éves csaj ,h a nők nagy része ilyen.

azóta teljesen máshogy nézek a nőkre, ez hülyén fog hangzani de némelyikre ránézek és látom rajta ,h ez biztos olyan, és undorodom az ilyenektől.

2011. aug. 4. 13:15
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

nyugodj bele a többségnek számít az anyagi háttér, meg a külsőd is, meg az hogy szórakoztató legyél, és olyan is van akit a személyiséged legkevésbé sem érdekel.

az viszont elég szomorú hogy szinte mindegyik potenciális férj/szeretőként néz a férfiakra

2011. aug. 4. 18:03
 10/14 anonim ***** válasza:

Az , hogy szórakoztató legyen valaki az szerintem mindenkinél fontos, mert nem kell egy besavanyodott túlzottan komoly figura.

A külső ezt mindenki tudja, hogy számít. Igen, a férfiaknál is nem csak a nőknél. Egy bizonyos határokig számít. Akinél semmi nem fog meg azzal biztos, hogy hosszútávon nem tudsz majd meg lenni.

A pénz meg csak a pénz éhes plázapics@knak számít. Ha te ezeket sajnálod, akkor jobb is, ha nem lesz nőd. De az aki meg komolyan érdeklődne irántad, azt meg gondolom észre sem vennéd. Ezért is írom, hogy számít a külső neked is, meg mindenkinek is. Csak nem mindegy hogy, mert ami nekem tetszik az lehet neked meg csúnya lenne. Ízlések és pofonok.

2011. aug. 4. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!