Milyen szuvenírt lehet adni egy külföldinek, ha jellegzetesen magyar ajándékot keresek?
Utolsó válaszoló annyira nem szeretem Gyurcsányt, hogy repülőjegyet vegyek neki oda, ahová megyek...max. a bőröndömben utazhat és remélem, hogy jó sok átvilágításon fog keresztül menni ez esetben étlen-szomjan a 22 órás utunk során. Lehet, hogy megtaláltuk a megfelelő módszert a száműzésére?
Italt sajna nem vihetek...nem olyannak lesz amúgy sem, aki ilyeneket szeret...a legjobban az első válaszoló ötlete fogott meg, szóval azt hiszem, hogy amellett fogok dönteni egyebek között...ha tudtok egy oldalt, ahol online lehetne rendelni CD-t Magyarországról angolul, akkor egy linket nagyon megköszönnék, mert eddig nem találtam. Persze akkor majd élőben intézem, de könnyebb lenne online, mert messze lakom Pesttől.
Magyaros ajándékokkal foglalkozik ez a cég:
www.musicexpress.hu
Magyaros CD-k, könyvek, DVD-k, Hungarikumokkal, nagyon szép díszcsomagolásban. Biztos találsz közülük olyat, amivel megajándékozhatsz külföldieket. Bár cégeknek készülnek az ajándékaik, én tudtam rendelni pár darabot tőlük saját célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!