Elárultam a barátnőmet, és nagyon rosszul érzem magam, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Elárultam egy ügyben a barátnőmet a pasimnak. A pasimmal azóta már nem vagyunk együtt, de meg van a véleménye rólam, és a barátnőmről is, mert a barátnőm pedig a pasimat árulta el. (Nem tudom érthető e).
Mi 3-an jól ismerjük egymást, és mindenkinek meg van a véleménye rólam és a barátnőmről. Én nagyon rosszul érzem magam, bűntudatom van.
Mit tehetnék, hogy jobban érezzem magam?
19/L
2011. aug. 1. 19:49
21/23 anonim válasza:
Akkor ne sajnáld ezt a pasit,örülj,hogy megszabadultál tőle.Ennek így kellett lennie.
22/23 anonim válasza:
a barátnőddel most öri hari van? és a pasiddal? ha nem akkor minden oké, ha igen akkor próbáld meg kiküszöbölni :)
23/23 anonim válasza:
a pasid a szarkeverő,nem a barátnőd.
már bocs de ha valami baja van veled,akkor azt miért nem ül le és beszéli meg veled,miért kell egyből menni egy másik emberhez (a bnődhöz) kibeszélni?
rólad meg annyit hogy ne legyen bűntudatod,és a barátnőd is jól tette hogy elmondta.
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!