Elárultam a barátnőmet, és nagyon rosszul érzem magam, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Elárultam egy ügyben a barátnőmet a pasimnak. A pasimmal azóta már nem vagyunk együtt, de meg van a véleménye rólam, és a barátnőmről is, mert a barátnőm pedig a pasimat árulta el. (Nem tudom érthető e).
Mi 3-an jól ismerjük egymást, és mindenkinek meg van a véleménye rólam és a barátnőmről. Én nagyon rosszul érzem magam, bűntudatom van.
Mit tehetnék, hogy jobban érezzem magam?
19/L
2011. aug. 1. 19:49
11/23 anonim válasza:
Ezt a körforgást, a barátod hülye volt,hogy a barátnődnek mondott rólad valamit, mert várható volt, hogy visszamondja, a barátnőd hülye volt, hogy elmondta neked, mert teljesen jogos, hogy számon kéred a pasit és kiderül, hogy visszamondta. Csak azt nem értem, miért neked van lelkiismeret furdalásod.
12/23 A kérdező kommentje:
Panaszkodott rólam hogy idegesítő vagyok, a szexuális életünket ecsetelte, ráadásul negatívan hogy milyen béna vagyok. Szóval csupa negatív dolgot.
2011. aug. 1. 20:04
14/23 A kérdező kommentje:
Azért van lelkiismeret furdalásom mert nem tartottam a szavam a barátnőmnek.
2011. aug. 1. 20:05
15/23 anonim válasza:
Szarból nem lehet várat...Ez a kpacsolat pedig szar volt és valószinű nem most kezdődőtt a bibi,a pasi meg lehet ürügyként használta fel az árulósdit a szakitáshoz.
16/23 anonim válasza:
Szia! Kérlek írd le privát e-mail -ben, hogy mi történt, miket mondtatok egymásról.
Megpróbálok segíteni, együttérzek veled! :-)
17/23 anonim válasza:
Szerinted miért a barátnődnek panaszkodott, tudta, hogy nem tartja a száját, most egy ilyen kis sunyi pasi miatt összekaptok?
18/23 A kérdező kommentje:
Nem kaptunk össze, szerencsére meg tudtuk beszélni, de én akkor is rosszul érzem magam :/
2011. aug. 1. 20:11
19/23 anonim válasza:
Itt a pont szakítani akart hát vihart kavart a bilibe.Sok pasi gyáva,és sunyi módon játszik.
20/23 anonim válasza:
vegyél KÉT 3 éves dobermannt zárd bemagad velük egy 2x2 méteres szobába és vedd leróluk a szájkosarat ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!