Mely újabban használt nevektől ráz ki a frász?
22:10 vagyok
ti leírjátok, kit/mit utáltok, és miért, én leírom, miért nem utálok senkit/semmit, és erre lepontoztok.
széééép :)
Az összes külföldi nyelvből átvett idióta név.
Nintendó? o_O"
Ezek rettenetesek: Patrícia, Cintia, Benjamin, Kincső, Gyuri ._.
"Bori, Sára, Julcsi, Jolán(kisbabáknak!!!)"
Ezek nagyon szép nevek, és mindenki kisbabaként kezdni. Kivétel Benjamin Button.
Amit nem bírok, azok a külföldi nevek magyar helyesírással, mint Zsüliett, Zsanett, Brájen, Dzsesszika meg más külföldi nevek, mint Kevin, Kira, Kiara (bocs, ez nekem Simba lánya), Zira, Mira (ezek kutyanevek).
Előző vagyok. Nekem nagyon tetszenek még azok a nevek, amiknek magyarul van értelme. Boróka, Virág, Eperke, Nárcisz, Őzike, Kartal stb.
Kár, hogy a Cinege még nem létező név, mert sokféleképpen lehetne becézni.
Ami nekem még nem tetszik, az az Ágnes, Kriszta, Klára, Béla, Marcell és Marcella, Sugárka (ez olyan furcsán hangzik), Alex (kutyanév, de az Alexandra nevet imádom), Márlonbrándó, Mia és egy becézés, a Gyuszi. (brrr!)
"Huba, Bendeguz, Turul, Nyeste... mostanában jöttek divatba és kiráz tölük a hideg."
Mostanában jöttek divatba? A Huba?????????? egy kis történelem... mondjuk a hét vezér...
itt a többi: Turul - A Turul ősi magyar eredetű férfinév, jelentése: ragadozó madár.
Bendegúz - A Bendegúz hun eredetű férfinév, a mondák szerint Atilla (hun uralkodó) apja volt.
Az egy dolog, hogy a mai világban nem divat magyar neveket adni, de azért elég ciki ezeket "mostanában jöttek divatba" neveknek mondani. Egyezek, hogy különlegesek, esetenként furcsák (hiszen nem nagyon használták, egy ideig kiestek) de én örülök, hogy a mai fiatalok nagy része visszahozza a régi neveket és újra ezeket adják gyermekeiknek.
- csak ennyit akartam, lehet lepontozni.
ma 11:13 A régi személynevek mostanában divatosak
valaki irta a Patriciát az a név az ókorból származik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!